Savages, James Blake és a jubileumi Pohoda Fesztivál legújabb fellépői

2016.05.05. 14:22, wordrecorder

pohoda_13043744_10154043641102488_3446453620885210415_n.png

Ahogyan azt legutóbbi trencséni névsorolvasásunkkor is kiemeltük, az immár 20. alkalommal megrendezésre kerülő szlovákiai Pohoda az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a régió egyik legerősebb felhozatalával jelentkezik, nézzük is, hogy a már korábban bejelentett PJ HarveyFlying Lotus vagy éppen a Poliça mellé kik csatlakoztak még a zenerajongókkal való közös ünnepléshez.

Az idén július 7-9. között zajló fesztivál ugyanis mára már megszokottnak nevezhető módon ismét célpontja lehet a friss és aktuális produkciókra vágyó környékbeli közönségének,hiszen alig pár óra autózással olyan zenekarok válnak elérhetővé Trencsénben, mint a második albumával igen határozottat lépő Savages, a modern elektronikus soul állócsillaga James Blake, a multiinstrumentalista csodagyerekként idén teljes fegyverzetben előbukkanó Kiran Leonard, vagy a szintén a sokszínű brit színteret képviselő Honeyblood indie csajduó, a Vaults és a Vaccines.

Izgalmas dolgokra lehet számítani a Sean Lennont és Fat White Family-tagokat is tagjai között tudó szupergrup, a Moonlandingz fellépésétől, ahogy Nina Kraviz megjelenései is mindig tartogatnak magukban valami váratlant, a kongói gyökerekkel rendelkező Mbongwana Star pedig a világzenét közelíti meg szokatlan hatásokkal kiegészítve és az egyik kedvencünk. De ez elmondható az egyedi elektronikával fejünket és hangokat elcsavaró iráni Ash Koosháról is, aki második lemezét adta ki idén.

Természetesen több hazai együttessel és a Kárpát-medencébe visszajáró fesztiválkedvencekkel válik teljessé a line-up, amelyet átolvasva tényleg egyre könnyebb döntésnek tűnik a háromnapos kiruccanás az országhatáron túlra.

itt böngészhető a fesztivál Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/05/05/a_jubileumi_pohoda_fesztival_legujabb_fellepoi
Savages, James Blake és a jubileumi Pohoda Fesztivál legújabb fellépői
süti beállítások módosítása