A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató mai elődöntőse: a SuperStereo

2016.05.02. 09:00, prerecorder

nsz_superstereo_1.jpg
(X) 
Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: a SuperStereo.

Laskai Viktor 2008-ban alapította a négy évig önálló DJ projektként működő SuperStereo-t, miközben a Péterfy Bori & Love Bandben is ő töltötte be a dobos szerepét, de Darabos Dávid is bejárta az underground köröket énekesként.

Első dalukat 2014-ben vették fel Jön az éj címmel, és innentől már nem volt kérdés, hogy működik-e a közös munka. A Horváth Istvánnal és Mendre Jánossal kiegészült, elektronikát rockos gitárokkal, szenvedélyes énekkel és magyar nyelvű szövegekkel kombináló formáció több single-t is megjelentetett, mielőtt fülbemászó Bent a neved című dalukkal berobbantak.

A szám a 2. helyig kúszott a MAHASZ Top 40 rádiós listáján, emellett a digitális felületeken is hasítva az egyik legtöbbet shazamozott magyar dallá vált hazánkban, augusztus elején az iTunes-on elérte a legkeresettebb cím státuszát, YouTube-nézettsége pedig meghaladta az 1 milliót.

https://recorder.blog.hu/2016/05/02/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_a_superstereo
A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató mai elődöntőse: a SuperStereo
süti beállítások módosítása