A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Fran Palermo

2016.04.27. 09:00, rerecorder

nsz_fran_palermo_1.jpg

(X) Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: Fran Palermo.

A Fran Palermo zenéje olyan, mint egy színes kaleidoszkóp: folyamatosan formálódik, változik, mégis izgalmas és látványos kerek egésszé válik. Vagabond rock and rollként címkézett stílusukat indie, sivatagi rock, folk vagy éppen mediterrán hangulatok inspirálják, melyekben leginkább a gitár, a dobok, a fúvós hangszerek és a billentyű dominál.

Koncertjeik igazi táncolós, önfeledt pillanatok füzéréből állnak, az évek során egyre nagyobb színpadokon is megőrizve azt a közvetlenséget, ami a kezdeti utcazenélésből maradt meg. A trópikus-jungle rock hangulatú EP a Fran Palermo 2015 májusában érkezett self titled első nagylemezének előfutára volt, melyet teltház előtt mutattak be az A38-on.

A sikeres lemezbemutatót követően színpadra léptek az összes jelentősebb hazai fesztiválon, ősszel pedig teltházas klubkoncerteket adtak fővárosszerte. Közönségük már tavasszal megjelenő új nagylemezük dalaiból is kaphatott ízelítőt, de az évértékelő zenei írásokban is elismerően írtak debütálásukról.
 

https://recorder.blog.hu/2016/04/27/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_fran_palermo
A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Fran Palermo
süti beállítások módosítása