EP-premier! Eszter és zenekara: Árnyékban szívek

2016.04.25. 15:00, rerecorder

eszter_ny_13078388_10154133690702272_589916946_o.jpg

A Takáts Eszter Beat Band tavaly remek albumot készített, de idén átalakult a formáció és Eszter és zenekaraként folytatják tovább. Januárban még trióként adták ki az Árnyékban szívek című dalt, a most megjelenő, azonos című négyszámos EP-re azonban bővült a felállás. Takáts Eszter pedig továbbra is megbízhatóan szállítja az erős dalokat - az EP mától a Deezeren hallható.

eszter_ep_13091752_10154133689897272_217744752_o.jpgA mindig megújulásra kész Takáts Eszter mesélt nekünk az átalakulásról és a terveikről is: „Nagy változással indult az év, sok nehézséggel is meg kellett küzdeni, de cserébe a legnagyobb ajándék az, hogy a két fiatal zenészem – Prommer Patrik, aki a hangmérnöki munkákért is felel és Szeifert Bálint, aki higgadt jellemével és érettségével jelentősen besegít a zenekar összefogásába – mellé érkezett két olyan különleges hangszeres, mint Kosztin László, akusztikus szólógitáros és Horváth Mihály a magyar blues szcénából ismert szájharmonikás. Velük beteljesedett a lelki egyensúly mindenféle erőlködés és kényszer nélkül. Ez hallatszik a közös zenélésen is, és az is, hogy mindenki a szívét-lelkét kiteszi értem, senkitől nem kell kérni, követelni semmit, emelnek és velem együtt dolgoznak a közös jövőnkön mindenféle allűr nélkül. Bálint távolléteiben majd Giret Gábor lép a helyébe, aki visszatér közénk, közös megegyezéssel. Májusban már elkezdünk dolgozni az NKA által támogatott, Juhász Kristóffal közösen szerzett – a szöveget ő, a zenét én írtam – gyereklemezen, és párhuzamosan turnézunk mindkét előadással az egész országban. Nyáron sok helyen meg fogunk fordulni. A gyereklemez megjelenését őszre tervezzük, az Árnyékban szívek EP nagylemez-verzióját pedig év végére.”

TAVALYI, HOSSZÚ INTERJÚNK TAKÁTS ESZTERREL.


az Eszter és zenekara élőben április 29-én, pénteken mutatja be a friss EP dalait a Kuplungban a Popcsajokstb és a Zuboly társaságában, Facebook-eseményoldal

és akkor az Árnyékban szívek című új EP: 


Eszter és zenekara-Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/04/25/ep-premier_eszter_es_zenekara_arnyekban_szivek
EP-premier! Eszter és zenekara: Árnyékban szívek
süti beállítások módosítása