Ilyen, amikor apa és fia Kraftwerket játszik

2016.03.16. 17:45, Frontrecorder

hudsonandandrew.jpg

Alig fél éve német kisiskolások robbantották fel az internetet cuki Kraftwerk-feldolgozásukkal, most pedig itt a The Robots című emblematikus dal újabb verziója, ezúttal egy apa-fiú duó imádnivaló előadásában, Amerikából. 

Andrew Westphal az USA New York államában élő zongoraművész, aki rajong a szintetizátorokért és az elektronikus zenéért, melyek iránti szenvedélyét megosztja fiával, Hudson-nel. Legújabb közös projektjük a Kraftwerk The Robots című dalának feldolgozása, melybe a papa egyik barátjának javaslatára vágtak bele. Amellett, hogy így együtt jót szórakoztak az otthoni szintikkel, Andrew-nak alkalma nyílt beavatni a fiát az elektronikus zenekészítés folyamatába, illetve kipróbálni néhány újonnan beszerzett "vasat". Végeredményül az eredetihez meglehetősen hű feldolgozást hoztak össze, és ezt megfejelték azzal, hogy a dal eredeti videoklipjét is rekonstruálták bájosan vicces módon, természetesen a Kraftwerk ikonikus piros-fekete szettjébe öltözve. - de még a nyakkendőbe épített LED-fénysorra is figyeltek!


Az elbűvölő apa-fia duó első kollaborációja egyébként a Daft Punk Voyager című számának feldolgozása volt 2013-ban, ezt az akkor 3 éves Hudson szobájában lévő tárgyakkal (plusz egy játékszintivel és egy basszusgitárral) vették fel.

Címkék: kraftwerk
https://recorder.blog.hu/2016/03/16/ilyen_amikor_apa_es_fia_kraftwerket_jatszik
Ilyen, amikor apa és fia Kraftwerket játszik
süti beállítások módosítása