Kibővült az Anima Sound System, készül az új lemez + nyerj páros jegyet a hétvégi Night Sessionre!

2016.03.02. 19:15, rerecorder

anima_3.jpg

Az Anima Sound System tavaly az Orfeumban indította meglepetés Night Session-sorozatát, amelyen áthangszerelt dalokból összeállított, speciális, jazzes műsorokat ad - a legközelebbit március 5-én a B32-ben, erre lehet jegyet nyerni nálunk, de korántsem ez az egyetlen hír a zenekar háza tájáról. Katt!

anima_fanni.jpgAz Anima a legutóbbi, 2014-es Gravity & Grace című albuma óta - túl azon, hogy elindította a fent említett Night Session-sorozatát, tavaly újra színpadra állította az akkor húszéves, 1995-ben megjelent kiváló Shalom album anyagát. A zenekar idén egy bővítésen is átesett, a régi tagok mellé érkezett Fatime Songoro szaxofonos, fuvolás, vokalista és Kása Juli, aki billentyűzni és vokálozni fog, és ő ráadásul visszatérő, mert a 2006-os We Strike idején már a zenekar tagja volt, sőt szerzőként is több számban közreműködött, azóta a Babám nevű experimentális folkzenekarát vitte. A kibővült felállású Anima még ebben a hónapban bemutatja új dalát a készülő friss albumról, ami szokás szerint megint zenei iránymódosítás lesz. Prieger Zsolt zenekarvezető szerint kicsit visszakanyarodnak a Shalom időszakhoz, amennyiben több zsidó elem lesz benne mint eddig, illetve a témákat, szövegeket tekintve marad a Gravity And Grace-en elkezdett spirituális vonal, „de zeneileg technoidabb, 4/4-ebb, house-osabb, keményebb lesz.” Az Anima idén folytatja a 2015-ben nagy sikerrel elkezdett lemezújrajátszó sorozatát, idén lépnek fel először a Fishing On Orfű fesztiválon, ahol a most húszéves Hungarian Astronaut albumot adják elő, és ezt majd ősszel megismétlik az A38-on is. Május 12-én viszont a tizenöt éves Žagar zenekar vendégei lesznek a Budapest Parkban.


EGY EXKLUZÍV MIX ANIMA-REMIXEKBŐL, AMIT PRIEGER ZSOLT ÉS NÉMETH GERGŐ ÁLLÍTOTT ÖSSZE A RECORDERNEK.

A páros belépőt a szombati B32-es koncertre pedig az az olvasónk nyerheti meg, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz az eseményen ÉS

- megírja, hogy ki volt a zenekar első énekesnője (SEGÍTSÉG ITT) ÉS

- a választ Anima tárggyal elküldi a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás a koncert előestéjén, március 4-én, pénteken este hatkor lesz, a nyertest emailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2016/03/02/kibovult_az_anima_sound_system_keszul_az_uj_lemez_nyerj_paros_jegyet_a_hetvegi_night_sessionre
Kibővült az Anima Sound System, készül az új lemez + nyerj páros jegyet a hétvégi Night Sessionre!
süti beállítások módosítása