Az orosz alvilág glamúros imázsfilmje is lehetne a francia KCPK új klipje

2016.03.01. 15:26, Frontrecorder

kcpk.jpg

A KCPK nevű francia electro-rock trió (a fenti képen) új videója az orosz gengsztervilágba kalauzol bennünket, és olyan vonzónak mutatja be, hogy az már veszélyes.

A háromtagú KCPK évek óta a reimsi elektrószíntér egyik lelkes mozgatórugója, ebből a közegből nőtte ki magát Yuksek, Brodinski és a Shoes is. A formáció tagjai egyaránt otthonosan mozognak a zene és a divat világában dj-ként, partiszervezőként, fotósként, de mint zenekar 20014-ben debütáltak a Better Love sulykolósan rockolós elektró-kislemezzel. Ezt tavaly követte egy újabb single (Five To One), és most itt az eddigi második klipdaluk, a rockgitáros elektrohiphop-kirohanás Who Wants It, melyben a philadelphiai rapper STS szövegel. A dalhoz Nicolas Davenel klip- és reklámfilmrendező irányításával Oroszországban forgattak videót, amely az orosz alvilág több generációjának mindennapjait villantja fel az erőszakos világot stilizáló, romanticizáló modorban, mintha egy realista gengszterfilm egy divatvideóval keveredne - simán elmenne imázsfilmnek is, és pont ez adja a provokatív élét.


ez pedig a Better Love matriarchális társadalomban játszódó, utópisztikus sc-fiket idéző, ugyancsak divatvideószerű klipje:

Címkék: kcpk
https://recorder.blog.hu/2016/03/01/az_orosz_alvilag_glamuros_imazsfilmje_is_lehetne_a_francia_kcpk_uj_klipje
Az orosz alvilág glamúros imázsfilmje is lehetne a francia KCPK új klipje
süti beállítások módosítása