"Először a szívemet loptad el, aztán már csak az takarómat" - vicces dalok párkapcsolati problémákról

2016.02.03. 10:10, subrecorder

a0365439308_10.jpg

Hova menjünk vacsorázni? Ki mosogatott/főzött/takarított utoljára?? Miért nem lehet a rohadt fogkrémet rendesen a végéből kinyomni??? Ezek mind olyan problémák, amelyekkel minden kapcsolatban lévő ember találkozik előbb-utóbb, egy amerikai ex-pár pedig most szintipunk EP-t szentelt a témának!

Az arizonai Travis James ugyan már régebb óta tagja különböző zenei formációknak, egyértelműen legnagyobb hype-ot kiváltó projektje most indult be, méghozzá az exbarátnőjével (Alaynha Gabrielle) közös Couples Fighttal. A név pedig tökéletesen leírja, hogy miről is szólnak a dalaik, természetesen a párkapcsolatokban élők folyamatos és általában teljesen értelmetlen veszekedéseiről. Teszik mindezt a 80-as évek popzenéjét és a szintis dancepunkot ötvözve, inkább szórakoztató, mint forradalmi módon.


AZTÁN HA A NAGY VESZEKEDÉSBEN NETALÁN SZAKÍTÁSRA KERÜLNE A SOR, ITT VAN PÁR LEMEZ AMI MEGKÖNNYÍTI AZ IDŐSZAKOT.

Első digitális kislemezük, az esti vacsorakérdést el(nem)döntő Whatever You Wantot tavaly decemberben osztották meg a Bandcampen, most pedig már itt is van a Breaking Up EP, amelyen szóba kerül, hogy kit hívogatsz már megint hétvégén, ellopod a takarómat, most fáj a fejem, a végén pedig elég pesszimistán: egy kis térre lenne szükségem. A duó állítása szerint a közös zenélést már akkor elkezdték, amikor még együtt voltak és nem, nem önéletrajzi ihletésűek a számaik, ennél ők sokkal szofisztikáltabb dolgokon vesztek össze. Már albumot és koncerteket is terveznek egyébként, majd meglátjuk, hogy meddig képes vicces maradni a dolog, egyelőre viszont mindenki magára ismerhet benne, szóval hallgassa csak meg, aztán vesszen össze a párjával azon, hogy ők nem is szoktak ilyeneken veszekedni.


A Couples Fight bemutatkozó EP-je, a Breaking Up:

Címkék: couples fight
https://recorder.blog.hu/2016/02/03/_eloszor_a_szivemet_loptad_el_aztan_mar_csak_az_takaromat_vicces_dalok_parkapcsolati_problemakrol
"Először a szívemet loptad el, aztán már csak az takarómat" - vicces dalok párkapcsolati problémákról
süti beállítások módosítása