Végre egy számban Kanye West és Kendrick Lamar

2016.01.19. 10:12, subrecorder

kanye-kdot-thumb.jpg

Múlt pénteken elmaradt az előzőleg beígért rendes heti Kanye West-dal, mivel az előadó nem lett kész a felvételekkel. Ami késik, az nem múlik, végül csak megkaptuk a No More Parties In L.A. című szerzeményt, amelyben a rapper végre együtt hallható Kendrick Lamarral.

Nagy örömmel írtuk meg kicsivel több mint egy hete, hogy 2010 után visszatér a G.O.O.D. Fridays, mely során Kanye West addig kiadatlan, eredetileg félredobott számokat oszt meg péntekenként, új albumát reklámozandó. A Swish február 11-én érkezik, az addigi egy hónapban tehát összesen négy dalra számíthattunk, viszont rögtön a második alkalommal volt is egy egész hétvégés késés. De miért izgat ennyire sokakat egy minden bizonnyal évek óta a padláson heverő szerzemény? Mert Westnél sokszor egy ilyen dal is klasszisokkal jobb, mint más rapperek rendes anyagai.


HOGY MIÉRT OLYAN NAGY SZÁM KENDRICK LAMAR? EBBŐL A VIDEÓBÓL MINDEN KIDERÜL.

A No More Parties In L.A. némi olaszországi utómunka után végül aztán csak ideért hétfőre, ennyi várakozást pedig még simán megért az, hogy végre egy számban hallhatjuk Westet és a most már bőven inkább sztárnak, mint tehetségnek nevezhető Kendrick Lamart. Viszont ha hihetünk egyes forrásoknak, akkor ezt a tracket még 2010 körül vették fel, vagyis amikor Lamar még egyáltalán nem volt az a fekete messiás, aminek ma sokan tekintik, ugyanakkor bőven jobb itt, mint West, talán ezért kellett polcra tenni a dalt anno. A hatperces No More Parties In L.A. producere egyébként az előadón kívül Madlib volt, így mondhatjuk, hogy igazi mesterhármas dolgozott rajta, ennek ellenére (vagy éppen ezért) egy főleg refrén nélküli, szövegelős dal, más esetben, komolyabb projekten valószínűleg nem sok esély lett volna rá, hogy napvilágot lásson. Örüljünk neki, hogy most itt van, hallgassa mindenki odafigyeléssel.


Kanye West és Kendrick Lamar első közös dala, a No More Parties In L.A.:

https://recorder.blog.hu/2016/01/19/vegre_egy_szamban_kanye_west_es_kendrick_lamar
Végre egy számban Kanye West és Kendrick Lamar
süti beállítások módosítása