Dalpremier! Humbugs: New Year's Eve

2016.01.01. 12:00, rerecorder

humbugs_kep.jpg

MrT2s, azaz DJ Titusz - túl azon, hogy bőven több mint két évtizede az egyik meghatározó hazai underground dj - a decemberben remek albumot (Disco!) kiadott Bëlga és az idén pihenőre vonult The Carbonfools zeneszerzője, producere, szintise, saját projektje, a decemberi Recorder magazinban bemutatott saját készítésű hangszerekre támaszkodó, sokféle énekes közreműködővel megszólaló Chip Chip Chokas mellett most egy újabb projektet is beindított, amely a Humbugs névre hallgat és az Immigrants frontemberével, Badric Adorióval közös duó. Első - pazar nudiscos - daluk premierje következik.

Első daluk, a New Year’s Eve alapját Titusz pont egy évvel ezelőtt készítette el és folyamatosan kereste hozzá a megfelelő énekest. Adorio zenekarára a YouTube-on talált rá, és rövid egyeztetést után gyorsan fel is vették a dalt, amit az alkotó egyszerűen egy évindító saddisco-slágernek titulál: "nyugis newdisco a másnapos délutánra."

Titusz mindezek mellett felbukkan még itt-ott zenei producerként, és a tervek szerint a jövőben saját party-sorozatot is indít majd Acid Boogie Tribe néven.

és akkor ennél stílusosabban nem is indíthatnánk az évet - a Humbugs és az igen megkapó New Year's Eve


Humbugs Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/01/01/dalpremier_humbugs_new_year_s_eve
Dalpremier! Humbugs: New Year's Eve
süti beállítások módosítása