Rögtön a paradicsomba repít Chance The Rapper új dala

2015.12.14. 09:05, subrecorder

chance.png

Új dalt osztott meg a soha nem pihenő Chance The Rapper, a Somewhere In Paradise-ban a friss lemezes Jeremih-vel és R. Kelly-vel közösködik.

Az idei év egyik legjobb feelgood albumát adta ki Chance The Rapper barátaival, a Donnie Trumpet & The Social Experimenttel közösen. Miután 2013-ban első ingyenes mixtape-je, az Acid Rap gyakorlatilag a totál semmiből letarolta a hiphopvilágot, mindenki azt várta, hogy Chance lesz a következő nagy rapsztár, aki generációjának meghatározó hangja lesz, ő azonban egy másik, járatlanabb utat választott. Pontosan tudja ő is, hogy még mindig elmehet ebbe az irányba (pofátlanul fiatal a srác), viszont onnan már nem lesz visszaút. Az utóbbi két évet így hát azzal töltötte, hogy haverjaival zenéljen, gyakorlatilag tét nélküli, de minőségben az Acid Raptől egyáltalán nem elmaradó projekteket hozzon össze, és jól láthatóan csak remekül érezze magát a kiváltságos helyzetében.


CHANCE PÉLDÁUL NOSAJ THINGGEL IS KÉSZÍTETT KÖZÖS DALT.

A rapper által kiadott ilyen-olyan dalokat az elmúlt évből még felsorolni is nehéz lenne, ehhez jött most hozzá egy új szerzemény, melyben az alig egy hete friss lemezzel jelentkező Jeremih-vel és R. Kelly-vel osztozik a sorokon és amelynek producere Corin Roddick volt a Purity Ringből. A Somewhere In Paradise ugyan az a könnyed hangvételű, "szép az élet"-mentalitású szám, mint amiket a Social Experimenttől hallhattunk és lassan az előadó védjegyévé válnak, igen jó kontrasztja ő a friss hiphopgenerációból például Kendrick Lamar sötétségének. Hogy a következő szólóalbumot mikor hallhatjuk Chance-től, azt nem tudni, de nem lepődnénk meg azon sem, ha holnap jönne és azon sem, ha soha és kizárólag dalokat osztana meg emberünk az interneten a végtelenségig. Mindkét opcióval jól járunk.


Chance The Rapper új dala, a Somewhere In Paradise:

https://recorder.blog.hu/2015/12/14/rogton_a_paradicsomba_repit_chance_the_rapper_uj_dala
Rögtön a paradicsomba repít Chance The Rapper új dala
süti beállítások módosítása