Nyerj öt darab páros belépőt az Elmentek otthonról premier előtti vetítésére!

2015.12.11. 16:24, subrecorder

ags_banner_recorder_650x476px_12.jpg

Szeretnéd látni az Elmentek otthonról című filmet tíz nappal a premier előtt, egy exkluzív vetítésen a Lurdy moziban? Most kisorsolunk öt darab páros belépőt a december 14-i vetítésre, mindjárt mutatjuk is, hogy mit kell tenned, ha te nyernéd az egyiket.

Karácsony napján, december 24-én indul a mozikban az Elmentek otthonról vetítése, ami a hét egyik legnagyobb premierének ígérkezik. Ha azonban te inkább azt a napot csak és kizárólag bejglizabálással töltenéd, most lehetőséget adunk Neked és egy általad választott partnerednek arra, hogy tíz nappal az első vetítés előtt, december 14-én, azaz jövő hétfőn 19 órakor megnézhesd a filmet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy:

- belájkolod be a cikket az oldal tetején, valamint a Recorder Facebook-oldalát is

- küldesz egy e-mailt a jatek@recorder.hu címre ELMENTEK tárggyal

- várod, hogy jövő hétfőn, azaz december 14-én délben kihúzzuk a neved a kalapból.


Az Elmentek otthonról rövid szinopszisa: A baráti társaság nyaralni megy - Brazíliába! A szerelmespár, Sonia és Franck meghívta a haverokat Sonia nagyképű apjának, Alainnek a tulajdonában lévő luxusszállodába. Franck titokban tervezi, hogy megkérje Sonia kezét, ezért mindent megtesz, hogy megpróbálja megnyerni az apját és megkapja az atyai jóváhagyást, de a helyzet katasztrofális – és ilyen barátokkal, mint amilyenek neki vannak, kinek van szüksége ellenségekre?


és a film szinkronos előzetese:

https://recorder.blog.hu/2015/12/11/nyerj_ot_darab_paros_belepot_az_elmentek_otthonrol_premier_elotti_vetitesere
Nyerj öt darab páros belépőt az Elmentek otthonról premier előtti vetítésére!
süti beállítások módosítása