December 21-én Vasovski Symphonic a Papp László Sportarénában

2015.12.08. 16:30, subrecorder

vasovski_970x250px_01v.jpg

(X) Egy olyan szuperprodukciót, amelyet most láthat először a magyar közönség, hiba lenne kihagyni! Egyedülálló, lélegzetelállító, fantasztikus látvány- és hangzás, felejthetetlen élmény - ezt ígérik a a Vasovski Symphonic szervezői és fellépői. December 21-én a Papp László Sportarénában pedig az ígéretek bizonyítékká válnak!

És, hogy mire képes együtt egy karmester meg egy DJ? Hogy lehet lézerfények kereszttüzében bulizni, miközben a színpadon egy szimfonikus zenekar húzza a talpalávalót? Mennyire lesz „anyanyelve” a klasszikus zenén nevelkedett Magyar Virtuózoknak a világslágerek elektronikus változata, illetve Radics Giginek, Tolvai Reninek, Baricz Gergőnek, Járai Márknak, Majkának és Curtisnek, valamint Mező Misinek a szimfonikus aláfestés? A válaszokat biztosan megkapjuk a Vasovski Symphonic szuperprodukción. De addig is nem árt, ha az érintettek mesélnek róla:

Mr. Vasovski, a DJ ígéri: új dalok, világslágerek, és a DJ szettet kísérő Magyar Virtuózok, garantált lúdbőr, felejthetetlen élmény.

Werner Gábor, a karmester azt mondja: eddig még ilyet Magyarországon senki nem csinált, óriási kihívás, de megugorják.

Madarász János, a látványmester állítja: lélegzetelállító lesz. A többi maradjon meglepetés.

Radics Gigi, Az Év hangja Magyarországon (2012) elárulja: imádja a klasszikus zenével fűszerezett dalokat és a kihívásokat, ezért rappelni is fog az új dalban.

Tolvai Reni, Az Év hangja Magyarországon (2010) tudja: az ember szinte lebegni kezd, amikor megszólal a szimfonikus zenekar, és ez a lebegés a közönségre is átragad.

Baricz Gergő, az X-Faktor 3. helyezettje (2011) érzi: ez nem pusztán egy kihívás, hanem egy jókora lépcsőfok, amit meg kell lépni. Hatalmas színpad, sok zenész, akik között parányinak tűnhet az énekes, éppen ezért mindent ki kell hoznia magából, hogy „láthatóvá váljon”.

Járai Márk, a fogorvosit mikrofonra cserélő énekes elgyengül: amikor hátranéz, és azt látja, hogy 50 ember játszik mögötte különböző hangszereken. De jósol is: ez a show nagyon különleges színfoltja lesz az év végének.

Majka és Curtis, Az Év dala, Az Év Együttese (2013-14) díjak tulajdonosai leszögezik: megtisztelő, hogy ott lehetnek, mert ez extra produkció, egy nívós cucc. Sportnyelven, megmérettetés!

Mező Misi, Fonogram-díjas zenész, énekes bizakodó: volt már hasonlóban része, a Magyar Virtuózokkal is dolgozott, de DJ-vel a háta mögött még nem. Éppen ezért arra számít, hogy nagyon sok különleges élményt tud elraktározni azon az estén.

Van olyan, aki ne szeretne élményeket raktározni? A Vasovski Symphonic szállítja a hozzávalókat, a közönségre mindössze annyi marad, hogy jól érezze magát és „megpakolva” menjen haza!

 

Jegyek kaphatók: concertbudapest.com, és az ismert jegypénztárakban


kedvcsináló videó a Vasovski Symphonic-hoz:

Címkék: vasovski symphonic
https://recorder.blog.hu/2015/12/08/december_21-en_vasovski_symphonic_a_papp_laszlo_sportarenaban
December 21-én Vasovski Symphonic a Papp László Sportarénában
süti beállítások módosítása