Majmot csináltak magukból a Coldplay tagjai

2015.11.30. 15:30, Frontrecorder

coldplay_5.jpg

Most pénteken (december 4.) jelenik meg a Coldplay új albuma, melyet az Adventures Of A Lifetime című, azonnal fülbemászó dallal vezetett fel a zenekar. Most itt van hozzá a klip, melyben vadon élő és zenélő majmokként látjuk Chris Martinékat - aki mindig is erre várt, az most ugrálhat örömében. A Coldplay közben közzétett egy újabb dalt az érkező lemezről, amelyben -  mindenki kapaszkodjon meg - Gwyneth Paltrow hallható. Bónuszként mutatunk egy magyar remixet is az aktuális Coldplay single-ből.

A Coldplay-ről erősen tartja magát az a vélemény, hogy nincs humora, ami nem igaz, inkább az a helyzet, hogy amikor a zenekar vicces próbál lenni, az mindig kicsit erőltetettnek tűnik, és a végeredmény nem egyszer kicsit kínos. Itt van például a zenekarnak már több klipet is produkáló Mat Whitecross által rendezett új számítógép-animációs kisfilmjük, amelynek alapötlete, hogy egy csapat majom a dzsungelben a Coldplay dalának hatására elkezd zenélni, sőt, még a zenekarhoz is hasonlítani. Túl azon, hogy ez nem túl eredeti koncepció, van benne egy böszme termékelhelyezéssel kivitelezett filmes utalás (a majmok találnak egy fehér Beats Pill hangszórót, ami "civilizálja" őket - lásd a 2001 - Űrodüsszeia fekete Monolitját), de mondjuk a coldplayesedett majmok viccesek, már annak, aki tud az ilyenen nevetni, és végül is szimpatikus a zenekaról, hogy tálcán kínálja, hogy röhögjenek rajtuk. További megfejtés helyett íme a videó:

A már-már diszkós kislemezdal mellett a Coldplay egy zongorás balladát is megosztott a Head Full Of Dreams lemezről; az Everglow-t egy ausztrál szörfös ihlette, a kapcsolatok elmúlásáról szól, és elvileg a háttérben hallhatjuk Chris Martin volt feleségét, Gwyneth Paltrow-t is, de ehhez NAGYON kell fülelni:


itt pedig egy hazai elektronikus zenei producer, a bevallottan hatalmas Coldplay-rajongó We Plants Are Happy Plants fan remixe az Adventures Of A Lifetime-ból (amíg le nem vetetik):

Címkék: coldplay
https://recorder.blog.hu/2015/11/30/majmot_csinaltak_magukbol_a_coldplay_tagjai
Majmot csináltak magukból a Coldplay tagjai
süti beállítások módosítása