Remek volt, most nagyszerű lett – Megújulva indítja a szezont a Kuplung

2015.11.18. 17:00, rerecorder

unnamed_2_1.jpg

(X) 2004-es startja óta a Kuplung megérdemelten lett a fővárosi bulinegyed egyik kibillenthetetlen gócpontja, hazai és nemzetközi fellépőkkel, elképesztően széles ital és ételválasztékkal, úttörőre pingált enteriőrdesignnal és télen-nyáron kényelmes külső és belső terekkel. A lokál népszerűsége egyszerre kiált bővítésekért és ad helyet nekik, az idei őszi szezon indulásával pedig temérdek fejlesztésnek köszönhetően kapunk egy szebb, jobb és frissebb Kuplungot.

A VII. kerület és a pesti partikultúra gerincén található rombár mindenkinek ismerős, aki akár egy kósza sörre is a belvárosba tévedt: felfutóban lévő zenekarok taposták ki maguknak itt az utat (közülük a Fran Palermo és a Blahalousiana is biztosan visszatér a szezonban), a Rakéta fesztivál döntője is ide telepedett egy napra idén és olyan külföldön is sokakat felvillanyozó előadók ugráltak már a színpad deszkáin, mint a Crocodiles vagy Mac DeMarco. Az eddigi sikerek alatt azonban a Kuplung nem pusztán állhatatosan bírta az érdeklődők hadait, de fél szemét mindig a jövőn tartva, fokozatosan lépkedett előre a hely évtizedes élményének kiterjesztése felé.

Ennek eredménye az a jelenleg bezáródó kör, aminek köszönhetően minden területen sokadvirágzásnak indul a lokál. A fellépőket és a közönséget egyenlő arányban érintő leghangsúlyosabb változás a színpad- és a hangtechnika újraértelmezése: a 77 cm-es színpadról tarolhatja le az érdeklődőket a beújított Meyer Sound hangrendszer segítségével az idén, illetve tavasszal várható fellépők sora, mint például Grand Mexican Warlock, A Kutya Vacsorája, Sena, Zuboly… Ehhez hozzátéve a friss fénytechnika már tényleg csak hab a tortán…

…illetve feltét a város minden bizonnyal legjobb pastramiján. A koncertek mellett ugyanis a vendéglátói profil is változásokon megy keresztül. Ennek egyik nélkülözhetetlen eleme a néhány hete érkezett új konyhamester, aki kitűnő finomságokkal látja el a betévedőket akár ha egy késő éjszakai snackről, akár kiadósabb fogásokról van szó, a Kuplung több száz (!) italt, köztük számtalan csapolt és üveges sört, egzotikus röviditalt vagy hazai bort felsorakoztató kínálata pedig változatlanul hű társ marad a nap bármelyik szakaszában. De ha a volt autóműhelyből kialakított bulihelyszín felhozatala nem lenne elég, a szomszédos Patentban, illetve Hableányban tovább lehet mazsolázni. És még a miatt sem kell aggódnod, hogy elfogyott a pénzed: a bejáratnál található ATM mindig szolgálatkészen várja bankkártyádat.

A szeptemberi megnyitó óta egyre nagyobb figyelmet kapó Kuplungos Facebook-oldal, illetve a nemrég indult Kuplung Instagram tartalmaiban is érezhető a vendégek ízlésvilágával azonosuló, illetve kulisszák mögötti tartalmak pozitív fogadtatása. Ehhez persze elsősorban ti kelletek, akik eddig is teletöltöttétek az 1000 m2-es alapterületet megvalósíthatóvá téve azt a rengeteg innovációt, amit a belváros legnagyobb klubhelyszíne serényen igyekszik visszajuttatni nektek felturbózott műsorral, maximalistább technikai háttérrel és minden korábbinál erősebb dinamikával.

A Kuplung Facebook-oldala

Címkék: kuplung
https://recorder.blog.hu/2015/11/18/remek_volt_most_nagyszeru_lett_megujulva_inditja_a_szezont_a_kuplung
Remek volt, most nagyszerű lett – Megújulva indítja a szezont a Kuplung
süti beállítások módosítása