Missy Elliott úgy tért vissza, mintha nem telt volna el tíz év

2015.11.13. 08:43, subrecorder

70e6870e.png

Missy Elliott majd' egy évtized után jelentkezett tegnap újra egy videóval! Az egyik legnagyobb mai femcee zenei visszatérését évek óta pletykálják már, de kézzelfoghatót eddig nem kaptunk tőle, most viszont érdemes felülni a hype-vonatra, hiába a kihagyás - Missy ott folytatja, ahol abbahagyta.

A 90-es évek végének és a 2000-es évek első felének egyik legtermékenyebb és legjobb párosítása volt a Timbaland-Missy Elliott duó, amely nem csak zeneileg, de az MTV nagy fénykorának hanyatlásakor videóban is előremutató dolgot alkotott, olyat, ami utána évekig meghatározta az urban zenét. Aztán Missy a 2005-ös The Cookbook című albuma után eltűnt a színről és Timbaland is körülbelül ekkor vonult még inkább háttérbe. A következő tíz év aztán igen szegényes volt mindkettejük számára, viszont pont Timbaland szellőztette meg tavaly, hogy két 2012-es kislemez után egy igen komoly Missy Elliott visszatérés van a láthatáron, amire jobb, ha felkészül mindenki, mert hurrikán erejű lesz.


EGY KÜLÖNLEGES BETEGSÉG IS HÁTRÁLTATHATTA A FEMCEE VISSZATÉRÉSÉT.

Aztán azóta eltelt még egy év és még mindig semmi, azon kívül, hogy Missy egy rövid szerepléssel simán ellopta a Superbowl félidei műsorának rivaldáját Katy Perry-től és Diplóval is közösködött egyet. Tegnap azonban nem csak, hogy egy Pharrellel közös új dalt, de videót is kaptunk a rappertől, amely a futurisztikus jelmezeivel, koreográfiájával üdítően 2000-es évek hangulatot áraszt. A WTF (Where They From) című szám szövegének sok értelme nincs, de hát ez is klasszikus Missy, a videóban pedig van pár olyan ötlet, amiért anno annyira várta mindenki egy-egy klip feltűnését (a fordulással változó jelmez és arcfestés, valamint a légdeszka-szerűségen breaktáncolás). Pharrell marionettbábuként tűnik fel a Dave Meyers által rendezett kisfilmben és ő is az utóbbi években kiadott egyik legnyersebb verzéjét tolja, hallhatóan otthon érzi magát Missy világában, de hát ki nem? Várjuk az albumbejelentést!


Missy Elliott comebackje, a WTF (Where They From):

https://recorder.blog.hu/2015/11/13/missy_elliott_ugy_tert_vissza_mintha_nem_telt_volna_el_tiz_ev
Missy Elliott úgy tért vissza, mintha nem telt volna el tíz év
süti beállítások módosítása