Gyere a Telekommal ingyen a vasárnapi Midnight Music koncertre!

2015.11.05. 15:29, Recorder.hu

midnightmusic_650.jpg

(X) Klasszikus zene azoknak, akik éjjel élnek - szól a Budapesti Fesztiválzenekar fiatalokat célzó Midnight Music projektjének szlogenje, és valóban: ha képesek vagyunk simán kivárni, hogy kedvenc rockzenészeink és DJ-ink éjfél körül lépjenek színpadra, miért ne hallgathatnánk komolyzenét is élőben akkor, amikor szoktunk?! Ráadásul úgy és ott, ahogyan és ahol szoktunk: most például a főváros egyik népszerű koncerthelyszínén, a Millenárison, ahol babzsákokon heverészve élvezhetjük a minden bizonnyal szintén kellőképpen ellazult zenészek produkcióját. Nos, erre a speciális éjszakai programra hív most mindenkit a Telekom, az rendezvénysorozat főtámogatója - sőt egy nyereményjáték keretében néhány szerencsés Recorder-olvasó ingyen juthat be a november 8-án 23:30-kor kezdődő eseményre.

Nemcsak a karmester Fischer Iván sztorijaival dúsított koncert ígérkezik jó bulinak, de a Telekom által az Akváriumnál felállított interaktív installációt is elég szórakoztató kipróbálni. Egy citylight plakátról van szó, amelyen a a www.mobilpalca.hu microsite-on keresztül a telefonunkkal élőben vezényelhetjük a világ egyik legjobb zenekaraként ismert Budapesti Fesztiválzenekar zenészeit. Ha jól mennek a mozdulatok, a zenészek tapssal jeleznek vissza, ha viszont elsőre nem sikerül tökéletesen minden, akkor... na, ezt nem áruljuk el, tessék kipróbálni az innovatív időtöltést!   

Három darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk - és annak lehet esélye valamelyik megnyerésére, aki:

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett

ÉS

- lájkolja a Midnight Music Facebook-oldalát

ÉS

- feliratkozik a Telekom YouTube-csatornájára

ÉS

- küld egy e-mailt Midnight Music tárggyal a jatek@recorder.hu címre

ÉS  

- akit kisorsolunk.

A sorsolás november 7-én, szombaton, délben lesz. Kérjük, hogy az általad küldött e-mailben a neveden kívül adj meg egy olyan telefonszámot is, amelyen gyorsan értesíteni tudunk, ha nyertél.

És még egy jó hír: az sem marad ki az élményből, aki lemarad a nyereményekről: a Telekom YouTube-csatornáján vasárnap éjszaka élőben közvetítik az egész Midnight Music-koncertet.

Gyerünk, vedd kézbe a Mobilpálcát és vezényeld te is a Budapesti Fesztiválzenekart:

 bfz_mm_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2015/11/05/gyere_a_telekommal_ingyen_a_vasarnapi_midnight_music_koncertre
Gyere a Telekommal ingyen a vasárnapi Midnight Music koncertre!
süti beállítások módosítása