18+ Hatalmas buliról mesélnek a falak Kendrick Lamar új klipjében

2015.10.29. 10:52, subrecorder

kdot_1.jpg

Kendrick Lamar idei To Pimp A Butterfly című albuma nem csak eleve az év egyik legjobbja, de egyetlen más lemezhez sem készült annyi jó videó 2015-ben, mint ehhez. Most a These Walls klipjével folytatódik a sor, amiben láthatjuk többek közt Terry Crews tehetségkutatós táncát.

Ha megnézzük az eddigi videókat, melyek Kendrick Lamar nagyszabású To Pimp A Butterfly című albumához készültek, akkor azt láthatjuk, hogy valamilyen szinten mindegyik a lemez témájába vágóan az amerikai feketék életének különböző pillanatait mutatja be, metaforikus vagy lírai képekkel. Az i videójában a magát a világ királyának érző rapper leszakadt városrészeken keresztül suhan át, miközben körülötte bűnözőket fognak el, rendőrök feketék lakásába törnek be minden ok nélkül és a többi. A King Kuntában szintén aranytrónuson ül emberünk, de ez a trón nem egy kastélyban, vagy a Fehér Házban áll, hanem a gettó közepén, az Alright pedig annyira képes volt megfogni a zeitgeist-et, hogy a videó megjelenése óta több tüntetésen is ennek a dalnak a refrénjét skandálták.

A These Walls most megint egy igen jól sikerült, egyedi kisfilm, bár ennek hangulata jóval könnyedebb, mint  az előzőeké. "Black comedy" - így is szól az alcím a Colin Tilley & The Little Homies által rendezett videó elején, és valóban, láthatunk egy vad házibulit, Corey Holcomb komikus hatalmas szöveget nyom le a börtönben arról, hogy miért került oda a rapper miatt, de a legjobb rész messze az, amikor a szokásosan ideges Terry Crews és Lamar egy tehetségkutatóba betörve elkezdenek táncolni a Hit The Quanra. A meztelen és alig felöltözött női szereplőket is felvonultató klip végén egyébként folytatást ígérnek, tehát még mindig nincs vége a remek Kendrick-videók sorának, de ne is legyen soha!

TOVÁBBI KORHATÁROS VIDEÓK ITT!

Kendrick Lamar új klipje a These Walls című dalához:

https://recorder.blog.hu/2015/10/29/hatalmas_bulirol_meselnek_a_falak_kendrick_lamar_uj_klipjeben_kesz
18+ Hatalmas buliról mesélnek a falak Kendrick Lamar új klipjében
süti beállítások módosítása