Így játszott Roger Waters, Billy Corgan és Tom Morello többek közt Pink Floydot és Bob Dylant

2015.10.19. 09:28, subrecorder

screen-shot-2015-10-17-at-11-12-59-am.png

A Washington D.C.-ben rendezett Music Heals jótékonysági koncertre látogatók igen egyedi előadást láthattak, a fő fellépő Roger Waters ugyanis jó pár ismert barátját hívta fel maga mellé a színpadra pár dal erejéig. Ott volt Billy Corgan a Smashing Pumpkins-ból és Tom Morello a Rage Against The Machine-ból is, ők együtt Pink Floyd, Bruce Springsteen és Bob Dylan dalokat játszottak.

Jövőre Roger Waters ismét világ körüli turnéba kezd, igaz ezúttal nem a nálunk is látható The Wall műsorral, hanem a 2016-ban érkező új szólólemezével, melyről azon kívül, hogy érkezik, egyelőre semmit sem tudni. Tegnapelőtt azonban még a múlté volt a főszerep, a Music Heals nevű esemény fő fellépőjeként Waters igazi greatest hits- koncertet adott, nem csak a Pink Floyd számaiból válogatva, hanem beleépítve a szettbe pár Bruce Springsteen, Bob Dylan és Sam Cooke feldolgozást is.

Nem csak a setlist, hanem a vendégek is igen különlegesek voltak, a Smashing Pumpkins énekese, Billy Corgan szinte végig a színpadon állt, Tom Morello pedig szintén végiggitározta a háttérben az estét, sőt, Dylan Forever Youngjába még némi vokálozással is beszállt. Az eseményről csak a közönségből készült videó felvételeink vannak, viszont ezek igen jó minőségűek, szóval megéri rájuk kattintani.


Roger Waters, Billy Corgan, Tom Morello - Comfortably Numb:


ugyan ettől a csapattól Bob Dylan Forever Young című dala:

https://recorder.blog.hu/2015/10/19/igy_jatszott_roger_waters_billy_corgan_es_tom_morello_tobbek_kozt_pink_floydot_es_bob_dylant_kesz
Így játszott Roger Waters, Billy Corgan és Tom Morello többek közt Pink Floydot és Bob Dylant
süti beállítások módosítása