Premier! Margaret Island: Eső (S(o)un(d)city Szeged-felvétel)

2015.10.13. 10:00, Frontrecorder

wp_20151002_17_18_57_pro_eso.jpg

Fél év után újra a S(o)un(d)city Szeged sorozatában forgatott videót a Margaret Island, a népszerű zenekar ezúttal a szeptemberben megjelent albumáról játszotta el az Eső című dalt - szabadtéren, napsütésben.

Az Egyszer volt című albumon szereplő dalt a szegedi Klauzál téren adta elő a zenekar, a forgatás szép napsütéses időben zajlott. Lábas Viki, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf triója ezúttal a zenekar állandó zongoristájával, Koltay Kurszánnal egészült ki, aki harmonikán játszott, az alkalmi felállásból pedig igazi örömzene született. 

A S(o)un(d)city Szeged videóihoz rendszerint egy-egy fiatal író szövege társul, a Margaret Island dalához Nagy Dániel írása az irodalmi kísérő. "Jelenleg leginkább kísérleti írások jelennek meg tőlem, autodidakta módon próbálom összerakni a világomat filmművészeti, képzőművészeti, szépirodalmi és filozófiai szövegek olvasásával”- mondja a szerző. Az írása itt olvasható, a Margaret Island szegedi utcazenélős videója alább.nézhető. A zenekar jelenleg lemezbemutató turnékán járja az országot, "menet közben", november 7-én egy rendhagyó akusztikus koncertet is ad az A38-on (Facebook-esemény).

https://recorder.blog.hu/2015/10/13/premier_margaret_island_eso_s_o_un_d_city_szeged-felvetel
Premier! Margaret Island: Eső (S(o)un(d)city Szeged-felvétel)
süti beállítások módosítása