Ma este Dean Blunt a Trafóban az UH Festen, majd utána Lust For Youth az A38-on!

2015.10.03. 11:00, rerecorder

dean_blunt_1.jpg

Finoman szólva is izgalmas szombati koncertest elé nézünk, ugyanis az UH Fest a Trafóban 18:30-tól 23:00-ig jobbnál jobb koncerteket kínál főhelyen Dean Blunt fellépésével, majd utána még át lehet sietni az A38-ra, ahol a kiállítóteremben tart minden bizonnyal nagyon erős hangulatú bulit a dán-svéd Lust For Youth posztpunk elektropoptrió. Soha rosszabb programokat! 

Dean Blunt, Burning Star Core, Velrio Tricoli, Pierce Warnecke & Matthew Biederman

Helyszín: Trafó

Kezdés: 18:30-23:00

Belépő: 2400 Ft

Facebook-esemény

Már a Hype Williams duó hypnagogic pop/minimal wave elektronikája is kiemelkedett egyediségével (a páros saját neveken – Dean Blunt & Inga Copeland – kiadott 2012-es utolsó albuma a csúcs), Dean Blunt mégis tavalyi harmadik szólólemezével, a megtévesztő című Black Metallal érkezett népszerűsége és szomorúsága csúcsára. Kísérleti elektronika, akusztikus gitáros freakfolk, techno és még némi klasszikus R&B is helyet kap az előadó kaotikus dalaiban, amelyek élőben minden bizonnyal még jobban magukba szippantanak. Érdemes korán érkezni, az este többi fellépője is jó.

BESZÁMOLÓNK AZ IDEI UH FEST ELSŐ FELÉRŐL ITT OLVASHATÓ.

Lust For Youth

lust-for-youth-kiji.jpg

Helyszín: A38 Kiállítóterem

Kezdés: 23:00

Belépő: 2000 / 2500 Ft

Facebook-esemény

A svéd-dán Lust For Youth számára a Joy Division a kiindulópont, ám a svéd Hannes Norrvide 2009-ben indult formációja idővel egyre tolódott az indusztriális posztpunk / darkwave felől a szintipop felé, úgy, hogy közben előbb duóvá, majd trióvá fejlődött. A jónevű Sacred Bones-nál megjelent lemezek mostanra lo-fiból hi-fire értek, az A38 kiállítóterme tökéletes helyszín lesz fellépésükhöz.


Dean Blunt és a 50 Cent című dal tavalyi albumáról: 


a Lust For Youth egészen friss, egy hete közzétett szerzeménye, a hétperces, slágeres Better Looking Brother

https://recorder.blog.hu/2015/10/03/ma_este_dean_blunt_a_trafoban_az_uh_festen_majd_utana_lust_for_youth_az_a38-on
Ma este Dean Blunt a Trafóban az UH Festen, majd utána Lust For Youth az A38-on!
süti beállítások módosítása