Raury dalt írt Tom Morellóval, klipet forgatott hozzá a haverjaival

2015.09.11. 10:42, subrecorder

raury_2.jpg

Mi ugyan csak jövő év elejére tippeltük, de ennél sokkal korábban, már október 16-án megérkezik Raury bemutatkozó albuma, az All We Need. Erről most itt is van az első hivatalos single, a Tom Morellóval közös Friends.

Hogy Raury valóban generációjának nagy forradalmi szócsöve lesz-e, azt még mindig nem tudni, de első stúdióalbumával nagy lépést tehet ebbe az irányba, mert hát nem elég a sok híres barát (Lorde-tól kezdve André 3000-ig) és pár okos marketingkampány, a dalokat is oda kell tenni az egész alá. A zenei műfajokat szégyentelenül vegyítő fiatal előadó októberben hozza ki az All We Need című anyagot, melyen olyan vendégek szerepelnek majd, mint Big K.R.I.T., RZA, vagy éppen az a Tom Morello, akire Raury kisgyerek kora óta felnéz, egészen pontosan azóta, hogy a Guitar Hero nevű játékban mindig az ő karakterét választotta.

A Rage Against The Machine és az Audioslave gitárosával közös dala a Friends, ez a nagy érzéseket közvetítő popballada lett az album első hivatalos kislemeze, amelynek klipben Raury Atlantából Chicagóba jut el úgy, hogy kiírja Twitterre a követőinek az utat és várja, hogy vigye el valaki. A roadtrip közben persze van házibuli, szikláról óceánba ugrás és minden, ami egy félfelnőttnek megtölti a szívét boldogsággal és összetartozással.


Raury Tom Morellóval közös dala, a Friends:


az All We Need számlistája:

01 “All We Need”
02 “Revolution”
03 “Forbidden Knowledge” (Feat. Big K.R.I.T.)
04 Woodcrest Manor II”
05 Cpu” (Feat. RZA)
06 “Devil’s Whisper”
07 “Peace Prevail”
08 “Crystal Express”
09 “Love is Not a Four Letter Word”
10 “Her”
11 “Trap Tears” (Feat. Key!)
12 “Mama”
13 “Kingdom Come”
14 “Friends” (Feat. Tom Morello)


és borítója:

raury-all-we-need-560x560.jpg

Címkék: tom morello raury
https://recorder.blog.hu/2015/09/11/raury_dalt_irt_tom_morelloval_klipet_forgatott_hozza_a_haverjaival
Raury dalt írt Tom Morellóval, klipet forgatott hozzá a haverjaival
süti beállítások módosítása