8 órás szettel és exkluzív albumbemutatóval készül Metha a Corvintetőre pénteken!

2015.08.18. 18:00, Recorder.hu

corvinteto_methamor_650.jpg

(X) Metha, aki eddig is különleges, saját hangzásáról volt ismert, elvitathatatlan tehetséggel és elismertséggel alakította a hazai breakbeatet, és került be ugyanígy a techno világába. Mindezt úgy, hogy kikerülhetetlenül hatással volt egyik stílussal a másikra, ami minden esetben egy speciális hangzást ad azoknak a producereknek, akik éveket töltöttek el egy másik műfajban.

Metha ráadásul rendszeresen örvendeztette meg a budapesti éjszakát és a Be Massive rajongóit egy-egy maratoni szettel, amelyek 8 órán keresztül szóltak.

Mindez pedig nem lesz másként idén sem, sőt olyannyira nem, hogy egy egészen különleges apropó koronázza meg a soron következő Methamorphozis-bulit. Ez pedig nem más, mint a Be Massive Records debütáló estje, amely egyben Metha albumának premierje is, amely Methamorphozis néven jelenik meg majd ősszel.

A menetrend, ahogyan eddig is, időrendben lépeget majd előre, kezdve a korai időktől egészen napjainkig, ahogy Metha morfózisa lezajlott az évek során, a downtempótól a technóig.

Az idei Methamorphozis tehát egy merőben más és különleges élmény lesz a Be Massive baráti körének, de Budapest és a hazai underground kultúra számára is, hiszen egy masszív jelenség realizálódik és születik meg végre valakitől, aki hosszú évek óta tényezője a magyar elektronikus zenei közegnek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/455164694664268

https://recorder.blog.hu/2015/08/18/8_oras_szettel_es_exkluziv_albumbemutatoval_keszul_metha_a_corvintetore_csutortokon
8 órás szettel és exkluzív albumbemutatóval készül Metha a Corvintetőre pénteken!
süti beállítások módosítása