Dalpremier! The Stickfigures: Forgotten Me

2015.07.22. 11:00, rerecorder

1b.jpg

A négytagú The Stickfigurest tavaly nyáron mutattuk be ígéretes indiepop dalokból álló, cím nélküli ep-je megjelenésekor, most pedig itt a formáció friss dala, a melankolikus ugyanakkor megkapó hangulatú Forgotten Me.

A Seattle-ben született magyar dalszerző-énekes, Tom Boros frontemberkedésével működő zenekar a tavalyi őszi Disco klip és némi brit eredmények után (két dalukat is játszotta egy manchesteri rádió) jelentkezik új dallal, amelyről Gombai Gellért gitáros mesél: „Forgotten Me egy szomorkás dal, mivel a mámoros hangulatú Tomnak nem volt épp túl jó kedve. Az alapok még télen, a fürdőszobában születtek – Tom ott szeret zenét szerezni –, majd a közös zenekari munka után májusban Nyíri Sándor vezetésével a Tom-Tom Stúdióban rögzítettük a végleges verziót. A szöveges videót júniusban, a nászútam előtti estén rittyentettem össze."

A zenekar aktuális terveiről is a gitáros beszélt a Recordernek: „két konkrét tervünk is van középtávon: nagyon szerettük a Tom-Tomban, hogy egyszerre, majdhogynem egy térben tudunk felvételeket csinálni, így szeretnénk 3-4 havonta egy-két számmal bevonulni, illetve egy meglévő, de még rejtegetett számhoz forgatunk klipet a közeljövőben. Koncertjeink alakulóban vannak. A nyári uborkaszezon lezárultával biztosnak tűnik egy exkluzív koncert szeptemberben az Etyeki Pikniken.”

és akkor a keserű-szomor, hűsítően melankolikus Forgotten Me


ez pedig a tavaly őszi Disco videója: 


The Stickfigures Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2015/07/22/dalpremier_the_stickfigures_forgotten_me
Dalpremier! The Stickfigures: Forgotten Me
süti beállítások módosítása