Jövőbeli rendőrállamban játszódó rövidfilm készült a Disclosure dalaira, itt az első rész

2015.07.02. 16:05, Frontrecorder

holdingon.jpg

Nem aprózza el második albuma promócióját a Disclosure, a Lawrence-testvérek duója egy nagyszabású disztópikus sci-fi rövidfilmet körít a szeptember 25-én megjelenő Caracalhoz. A Ryan Hope által rendezett alkotás négy klipből áll össze, ezek közül most itt az első, a dzsesszénekes Gregory Porterrel felvett Holding On című dalhoz.

Az új Disclosure-album teljes vizuális arculata a címszereplő egzotikus macskaféle, a karakál (sivatagi hiúz) köré épül, az állat így a lemez első klipjében is megjelenik. A Mexikóvárosban forgatott spanyol nyelvű videó az első része annak a klip-tetralógiának, amely a lemez négy kislemezdalára készült és egy összefüggő történetet ad ki. A Caracal című rövidfilm a nem túl távoli jövőben játszódik egy rendőrök által szigorúan ellenőrzött diktatúrában, a középpontjában pedig a rezsim ellen lázadók csoportja áll, az ő jelük a karakál, amit a mozgalom egyetlen reménye, egy Mariela nevű, különleges képességekkel bíró lány magára tetováltat ebben az első részben. Ez tehát az alaphelyzet, várjuk a cselekmény kibontakozását, továbbá azt is, hogy kiderüljön, a Lorde-dal közös stúdiómunka eredménye hallható lesz-e a z albumon.

Címkék: disclosure
https://recorder.blog.hu/2015/07/02/jovobeli_rendorallamban_jatszodo_rovidfilm_keszult_a_disclosure_dalaira_itt_az_elso_resz
Jövőbeli rendőrállamban játszódó rövidfilm készült a Disclosure dalaira, itt az első rész
süti beállítások módosítása