Heti Top 10: a legelszálltabb merchandise tárgyak

2015.05.31. 19:10, Frontrecorder

daftpunkskateboard.jpg

A zenekarok, előadók újabb és újabb merchandise-ötleteinek tárháza kifogyhatatlan, a múlt héten például a Daft Punk hozott ki a logójával díszített, erősen limitált szériás gördeszka lapokat (az egyiket lásd a fenti képen), ezen a héten pedig arról lehetett olvasni, hogy Charli XCX a jelenlegi turnéjára saját tamponnal akart előállni, az oldalán "Sucker", a dobozán "Pussy Power" felirattal, de holmi szabályozások ezt meghiúsították. Kár, mert nyilván már csak ez hiányzott a rajongóknak, akárcsak azok az általunk kipécézett, ugyancsak őrült  - és megvalósult - reklámtárgyak, amelyekre nemigen találunk magyarázatot.

Flaming Lips karácsonyfadísz

Wayne Coyne-ék nemcsak csomagolásban képesek előállni extrém ötletekkel (gumicukor-koponyába rejtett pendrive, valaki?), de bizarr merchandise-ban is erőse - ki ne akarna például a karácsonyfájára egy ilyen magzat alakú díszt, ami még rezeg is?

flamingfetus.jpg

Grimes "puncigyűrű"

Claire Boucher sajátosan értelmezte az intim testékszer fogalmát, ahogy egy feminista előadóhoz illik.

grimespussrings.jpg

GWAR barbecue szósz

Amikor te vagy a világ egyik legszórakoztatóbb sokkolásra specializálódott zenekara, mit csinálsz? Természetesen előállsz a legkevésbé sokkoló termékkel, a nevedet viselő barbecue szósszal. Művér helyett, valaki?

gwarbq.jpg


NA ÉSD A GWAR E-CIGI FOLYADÉK MILYEN? FÖRTELMES!

KISS koporsó

A KISS merchandise-katalógusában minden, de tényleg minden szerepel. valószínűleg le lehetne élni egy teljes életet csak az ő tárgyaikat használva, sőt, meghalni sem kell nélkülük. A sírig tartó rajongás 

kisskasket.jpg


A KISS-NEK SAJÁT KÁVÉZÓJA IS VAN, MERT MIÉRT NE LENNE.

Owl City kezeslábas pizsama

A legkevésbé szexi zenekaros ruhadarab verseny utolérhetetlen győztese. Hordanád?

onesie500.jpg

Pixies kerékpáros mez

Hát persze, a bicajozásban és a Pixies-ben a közös az, hogy... mi is? Ennél már csak az az abszurdabb, hogy a Kraftwerknek viszont nincs ilyenje.

pixiescycletop.jpg
CIKKEINK BICIKLIZÉS ÉS ZENE TÉMÁBAN.

Rammstein szexkészlet

A Pussy című maszturbálós botrányklipet ennél ügyesebben nem is lehetett volna, khm, meglovagolni, mint ez a díszdoboz, benne a dalt tartalmazó album limitált kiadású CD-je mellett hat átlátszó pink dildó, egy tubus síkosító és pár bilincs. A műbránereket a híreszteléssel ellentétben nem a zenekar tagjainak férfiasságáról mintázták, pedig az lett volna az igazi.

rammsteinsexkit.jpg

Sex Pistols parfüm

"Ez lenne az anarchia illata? Bizony, ebben az üvegben forradalom van."  - áll a parfüm reklámszövegében. Mi inkább a punk kiárusításának erőteljes (pénz)szagát érezzük. 

sexpistolsperfume.jpg


JOHN LYDON, A SEX PISTOLS EGYKORI FRONTEMBERE VAJAT IS REKLÁMOZOTT, SZÓVAL MÁR SEMMIN NEM LEPŐDÜNK MEG.

Wavves dohányörlő

A frontembert, Nathan Williams-t ismerve ez inkább vicces cigi készítéséhez szolgál, szóval az elszállt itt szó szerint értendő.

wavvestabaccoroller.jpg

Ween kifestőkönyv

Nahát, ez milyen aranyos ötlet? Ööö, várjunk csak...

weencoloringbook.jpg

HOGY EZ NEM ELÉG KORHATÁROS NEKTEK?? AKKOR NÉZZETEK ITT 18PLUSZOS VIDEÓKAT!

https://recorder.blog.hu/2015/05/31/heti_top_10_a_legelszalltabb_merchandise_targyak
Heti Top 10: a legelszálltabb merchandise tárgyak
süti beállítások módosítása