Küzdj az Anna Nicole Smith-szindróma ellen a Bankrupt új klipjeivel!

2015.05.28. 12:30, rerecorder

bankrupt-rec_2.jpg

Az 1996 óta létező, dallamos poppunkot játszó Bankrupt a 2000-es évek eleje óta meghatározó szereplője, szervezője a hazai színtérnek, ám a 2013 óta magyar és angol nyelvű dalok párhuzamos kiadására koncentráló formáció mostanában ismét kreatív csúcsra ért. Az Add át a helyed/Timewasterrel indított széria a Háború és Béke/War And Peace-szel folytatódott 2014-ben Tövisházi Ambrus producer közreműködésével, idén pedig szintén vele közös, nagyon fülbemászó és a punk gyökerektől bátran elrugaszkodó dalokkal kezdődött az év (Lee Marvin/The Legend Of Lee Marvin, Világvége Diszkó/Disco Apocalypse). Most itt egy újabb szuper páros dal, a szokásos montázsvideóval és ezúttal az Anna Nicole Smith-szindróma veszélyeivel. Hogy mi?! Kiderül a klipből!

gazdagokborito.jpgAz új számoknak (Gazdagok és szépek/Diamond Blonde) - amelyben a poppunk a nyolcvanas évek popzenei hangulataival keveredik - ezúttal Somogyvári Dániel (hiperkarma, Szekeres András stb.) volt a producere, a klipet most is a zenekar frontembere Sarkadi Balázs vágta össze és készítette. na, de mi az az Anne Nicole Smith-szindróma? Természetesen kiderül a videóból, de az énekes-gitáros azért magyarázatot is fűzött hozzá: "A Bankrupt zenekar számára mindig is kiemelten fontos volt a társadalmi szerepvállalás. Ezért döntöttünk úgy, hogy most megjelent új számunkat egy rohamosan terjedő, veszélyes betegség, az ANSS (Anna Nicole Smith-szindróma) megelőzési kampányának szenteljük. Mivel az ANSS már hazánkban is szedi áldozatait, mindenkit arra kérnénk, hogy fogadja meg a videóban szereplő ajánlásokat, és lehetőleg ossza meg ismerőseivel is a klipet."

A dalt hamarosan még két újabb követi majd, élőben pedig június 6-án a Kis Á-ban lehet találkozni a Bankrupt zenekarral, ahol a Bozo és a New After Patience társaságában lépnek fel. Facebook-eseményoldal


és akkor a tanulságos videó (benne az eddigi hazai áldozatokkal és ilyen szlogenekkel, hogy "Ezeket a nőket haszonlesőnek nevezni helytelen - ne feledd az ANSS betegség" és "Támogasd az ANSS elleni kampányt - randizz kizárólag fiatal, csóró punkokkal!") a pöpec dallal magyarul - Gazdagok és szépek:


és angolul - Diamond Blonde


Bankrupt Facebook-oldal
www.bankrupt.hu

Címkék: bankrupt
https://recorder.blog.hu/2015/05/28/kuzdj_az_anna_nicole_smith-szindroma_ellen_a_bankrupt_uj_klipjeivel
Küzdj az Anna Nicole Smith-szindróma ellen a Bankrupt új klipjeivel!
süti beállítások módosítása