Klippremier! Erik Sumo & The Fox-Fairies feat. Liza: Forever (My Love)

2015.05.13. 16:00, rerecorder

liza_ny.jpg

A Liza, a rókatündér című februárban bemutatott Ujj Mészáros Károly-film mostanra már könnyedén túllépte a 100 ezres nézettségi határt (jelenleg 105 ezren látták és még mindig szépen fut), a hét eleje óta pre-streamben hallgatható a teljes filmzene a Deezeren, amit a betétdalok terén Erik Sumo & The Fox-Fairies néven Tövisházi Ambrus a kísérőzene terén Csengery Dániel jegyez, ráadásul a betétdalokból készült Dance Dance Have A Good Time és a Out She Comes Up She Goes videók után itt a harmadik klip, a Liza által énekelt Forever (My Love) premierje - az első kettő után szintén a Recorderen!

liza_the_fox-fairy_soundtrack.jpgLiza, a rókatündér zeneszerzője, Tövisházi Ambrus dalai közül kétségkívül ez a legmelankolikusabb, amelyet ezúttal nem a szerző, hanem a film főszereplője, Balsai Móni énekel. Az Eiko Toda által írt japán szöveg – a ’60-as évek popdalaihoz hasonlóan – végtelenül romantikus és túláradó: felhő-, szivárvány-, csillag-, álom-motívumokkal és természetesen a végtelen szerelem megéneklésével. A dal a magányról és a szerelem iránti vágyakozásról szól, a klip pedig azokat az eseményeket vonultatja fel a filmből, amelyek eljuttatják Lizát az igaz szerelem megtalálásához.

A filmzene Liza The Fox-Fairy Original Motion Picture Soundtrack címmel tehát május 18-án jelenik meg a Filmteam gondozásában mindenféle digitális platformon (itt a klip alatt már hallgatható a pre-stream), rajta az összes Erik Sumo & The Fox-Fairies-betétdallal, Csengery Dániel filmzenéjével, részletekkel a dialógusból, valamint a finn Geronimo western-dalával (ami jogi okok miatt a pre-streamen még nem hallgatható).

Várható egy filmzene-buli is, ezzel kapcsolatban részletek hamarosan a Liza, a rókatündér Facebook-oldalán.


és akkor íme, a Forever (My Love) osztott képmezős videója, amelyet a rendező, Ujj Mészáros Károly és Rokonál Benedek készített: 


és itt a Filmteam gondozásában május 18-án digitálisan megjelenő Liza, a rókatündér filmzenelemez pre-streamje a Deezeren: 


és a film előzetese: 

https://recorder.blog.hu/2015/05/13/klippremier_erik_sumo_the_fox-fairies_feat_liza_forever_my_love
Klippremier! Erik Sumo & The Fox-Fairies feat. Liza: Forever (My Love)
süti beállítások módosítása