Döngöl az új Disclosure

2015.05.02. 13:23, subrecorder

11206964_974709522562640_379625494060061582_n.jpg

Két éve a Disclosure duó, vagyis Howard és Guy Lawrence előbb Európát, majd az Egyesült Államokat tarolta le bemutatkozó albumával és egész trendet indított el pop/house crossover hangzásával, így ideje lenne, hogy előálljanak valami újjal. Most végre megosztottak egy friss számot, amivel picit húzhatják még az időt.

Hiába sikerült tavaly az USA-t is végképp bevenniük Sam Smith segítségével (amellett, hogy dolgoztak Mary J Blige-dzsal, Nile Rodgers-szel és volt egy közös trekkjük a Friend Withinnel) ennek ellenére nem indult túl jól az idei év a Disclosure-nek. Rögtön januárban jogvitába keveredtek, amikor egy Katie Farrah Sopher nevű ismeretlen dalszerző azt állította, hogy a brit testvárpár legnagyobb slágereinek szövegét az ő személyes füzetéből lopták el (erről itt írtunk hosszabban). Az ügynek nem lett folytatása, de még ha ki is derült, hogy nem történt semmi illegális, így a hírekbe kerülni akkor sem volt feltétlenül előnyös. De a duó jól kezelte az esetet, a Facebookon annyit írtak, hogy minden, amit valaha szereztek, az ő saját munkájuk és a bejegyzés végén azt is elejtették, hogy igen jól áll a második lemezük készülte, ezzel pedig ismét maguk mellé állították a talán egy pillanatra elbizonytalanodó rajongókat.


A LAWRENCE-TESÓK MARY J. BLIGE-DZSAL KÖZÖS SESSION-JÉNEK EREDMÉNYÉT ITT LEHET MEGHALLGATNI.

Most azonban, hogy lassan itt van a nyár és a dög melegben tó-/tengerparton heverészés ideje, a Disclosure zenéje pedig kétségkívül ilyen helyzetekben működik a legjobban, mindenki úgy érezte, bőven itt van az ideje egy új dal, neadjisten lemez bemutatásának. Lawrence-ék pedig szállították a szállítanivalót, ugyanakkor a Bang That nem a napszúrásra magasról tevő, térdig érő vízben táncolóknak szól, mint a Settle nagy része, sokkal inkább a nem csak izzadtságtól fülledt klubokban este bulizni vágyóknak. Döngölő house-szerzemény a 313 Bass Mechanics Pass Outából vett hangmintára épülő dal, amely amúgy nem a készülő második Disclosure-albumot előlegezi meg, a tesók állításuk szerint csak azért osztották meg, hogy könnyebb legyen a várakozás. nem is biztos, hogy nyárig végezni fognak a munkálatokkal, csak annyit ígértek meg, hogy idén hallhatjuk a lemezt.


A Disclosure új klubhimnusza, a Bang That:

Címkék: disclosure
https://recorder.blog.hu/2015/05/02/dongol_az_uj_disclosure
Döngöl az új Disclosure
süti beállítások módosítása