Újra dübörög a Hegyalja Fesztivál: a Rudimental és a Chase and Status is meghódítja Tokaj-Rakamazt

2015.04.29. 16:01, Recorder.hu

cleanbandit_1.jpg(X) Tokaj legendás rockfesztiválja idén teljesen új bőrbe bújtatva robban a nyárba. Szakítva az eddigi hagyományokkal, most a zenei sokszínűség kerül előtérbe, így július 15. és 19. között számos stílus képviselői bulizhatnak a festői vidéken. A The Architects és az At The Gates hardcore bandák mellett olyan nagyágyúk foglalják el a Borsodi Kingdom of Hegyalja királyságát, mint a Rudimental, a Clean Bandit és a Chase and Status.

A Hegyalja Fesztivál ismét elfoglalja méltó helyét a tokaj-rakamazi forgatagban. Megújult zenei line-up, vizuális mámor és őrületes programok biztosítják, hogy a visszatérés nagyot szóljon. Az elvarázsolt világ és szemet gyönyörködtető környezet csak megágyaz annak az élménynek, ami a naplementével érkezik, ugyanis a fellépők sora színesebb, mint eddig bármikor.

A nagyszabású fesztivált nem más, mint a közönség kedvenc Nightwish nyitja, új énekesnőjükkel kiegészülve, de a korábbi hangzásból semmit nem veszítve. A rock, elektro, hiphop és folk stílusok legjobbjai teszik tiszteletüket, mint a zúzós Architects, vagy a nemrégiben új videóval előrukkoló elektro-klasszikus formáció a Clean Bandit.

A CLEAN BANDIT TAGJAIVAL INTERJÚT IS KÉSZÍTETTÜNK.

A pörgős drum 'n bass sem maradhat ki a Borsodi Kingdom of Hegyalja zenei csemegéi közül, a különleges megoldásairól híres Chase and Status tolmácsolásában.

A magyar pop-rock és alternatív stílusok rajongóinak is ott lesz a helyük, mivel a hazai paletta legérdekesebb bandái izzasztják majd a tomboló nagyérdeműt. A könnyedebb hangzásvilágot kedvelők dúdolhatják a Punnany Massif és a The Carbonfools legnagyobb slágereit, míg az elvontabb irányzatokat kedvelők szemezgethetnek az Anna and the Barbies vagy a Hiperkarma mély mondanivalói közül.

A megálmodott varázslatos királyság és a lehengerlő fellépők után nem álltak le a szervezők és a fesztiválok történetében extra alacsonynak számító áron kínálják az ötnapos bérletet. A Borsodi jóvoltából pedig tovább él a szemfülesek "early bird" kedvezménye, méghozzá a "Csapassátok csapatban" akció keretében. A remek lehetőséget 100 db hatfős csapat tagjai használhatják ki, akik továbbra is 13 990 forintos áron vásárolhatják meg heti bérletüket és emellé még a hónuk alá csaphatnak egy hatdobozos Borsodi sörcsomagot egy praktikus hűtőtáskával együtt.

Borsodi Kingdom of Hegyalja

Tokaj-Rakamaz, 2015. július 15-19.

http://kingdomofhegyalja.hu

A Clean Bandit új videója...

 

https://recorder.blog.hu/2015/04/29/ujra_duborog_a_hegyalja_fesztival_a_rudimental_es_a_chase_and_status_is_meghoditja_tokaj-rakamazt
Újra dübörög a Hegyalja Fesztivál: a Rudimental és a Chase and Status is meghódítja Tokaj-Rakamazt
süti beállítások módosítása