Ma este Kele Okereke, Further Reductions és Saul Conrad Budapesten

2015.04.25. 10:13, subrecorder

kele-press-sophie-allen-2014-billboard-650.jpg

A Bloc Party énekese jó ideje szólóban is turnézik elektronikus popzenét játszó producerként, ebben a formában látogat el ma a Kasinóba. Shawn O'Sullivan pedig pedig ismét visszatér hozzánk, ezúttal feleségével közös Further Reductions projektjével.

Kele Okereke

Helyszín: Kasino

Kezdés: 23:00

Belépő: 2000 / 2500 Ft

Facebook-esemény

Bár a Bloc Party az utóbbi években nem igazán volt a helyzet magaslatán, a csapat frontembere, Kele Okereke 2010-ben és 2014-ben két remek szólólemezzel örvendeztette meg a nyitottabb gondolkodású rajongóikat. A Garçons queerünnepén minden bizonnyal megszólalnak majd a The Boxer és a Trick dalai is, de emellett főleg kedvenc nudisco és house előadói előtt fog tisztelegni.


-----------------------------------------------------------------------------------


further-reductions.jpg

Further Reductions

Helyszín: Toldi Klub

Kezdés: 22:00

Belépő: 1500 Ft

Facebook-esemény

Szeretik a magyarok Shawn O'Sullivant, vagy legalábbis a zenéjét, már harmadszor találkozhatunk vele, igaz mindegyik alkalommal különböző néven ismertük. Elsőként Led Er Est nevű szintiwave triójával vette be Budapestet, aztán tavaly szólóban, saját neve alatt jött a Toldiba, most pedig ismét a Bajcsy-Zsilinszky út a cél, de ezúttal feleségével és közös, Further Reductions nevű minimalwave projektjükkel. A proudcer rajongóinak nem kell félniük, a családi otthon közelségének melege sem képes felfűteni Sullivan zenéjét, ugyanolyan hideg moduláris elektronikát kapunk majd tőle, mint azt megszokhattuk.


-------------------------------


saul_conrad.jpg

Saul Conrad

Helyszín: Beat On The Brat

Kezdés: 20:30

Belépő: 600 Ft

Facebook-esemény

A New York-i dalszerző-előadó a hatvanas-hetvenes évek nagy amerikai countrys-folkos trubadúrjainak hagyományait viszi tovább a maga sajátos irányba, szívet simogatóan szomorú gitáros-zongorás dalait átszőve klasszikus zenei érzékenységgel és titokzatossággal. Előtte a Spark The Hawk játszik.

https://recorder.blog.hu/2015/04/25/ma_este_kele_okereke_further_reductions_es_saul_conrad_budapesten
Ma este Kele Okereke, Further Reductions és Saul Conrad Budapesten
süti beállítások módosítása