Júniusban érkezik a Brian Wilson életét feldolgozó film

2015.04.15. 13:00, subrecorder

wilson.jpg

Megérkezett az első teljes előzetes a Brian Wilson életéről szóló filmből, mely a Beach Boys zenei agyának fiatal és középkorú éveit dolgozza fel, két külön színész segítségével. A mai, idős Wilsonnak nemrég jelent meg friss szólóalbuma, erről is mutatunk egy klipet, melyben a She  & Him duója vendégszerepel.

A zenészek közül Brian Wilson a soron következő, aki "nagy művész, akivel az élet ugyan elbánt, de végül minden nehézségen túljutva legyőzi a démonait" típusú filmet kap. Az USA-beli mozikba június 5-én érkezik a Love & Mercy, melyben a fiatal és sikerei csúcsán lévő Wilsont Paul Dano alakítja és valószínűleg itt a Pet Sounds készítése körüli időszak adja a fő sztorivonalat, majd jön az ezt követő mélyrepülés, a mentális problémákkal töltött elveszett évek, ezt, a nyolcvanas évekbeli Wilsont már John Cusack formálja meg, a film második része azt az időszakot eleveníti fel, amikor a zenész megpróbált kiszabadulni terapeutája hálójából. A most közzétett kétperces előzetes alapján nehéz lenne véleményt alkotni a filmről, de reménykedünk a legjobbakban, illetve abban, hogy valaki behozza nekünk a hazai mozikba is.

Brian Wilson - az igazi - egyébként nemrég adott ki szólóalbumot No Pier Pressure címmel, melyen főleg könnyed duetteket énekel a legkülönbözőbb előadókkal, többek közt a countryénekesnő Kacey Musgraves-szel, Nate Rues-szel a Fun.-ból, valamint a She & Himmel. Most az ez utóbbival közös On The Islandhoz készült stúdióklip, melyben főleg azt láthatjuk, amint Wilson, Zooey Deschanel és M. Ward felveszik a karibi hangulatú dalt.


A Brian Wilson életét feldolgozó film trailere:


és a mai Wilson friss klipje, a She & Himmel:

https://recorder.blog.hu/2015/04/15/juniusban_erkezik_a_brian_wilson_eletet_feldolgozo_film
Júniusban érkezik a Brian Wilson életét feldolgozó film
süti beállítások módosítása