Ma este RL Grime és Bordello A Parigi Label Night Budapesten

2015.04.11. 19:00, subrecorder

rl-grime-satisfaction.jpg

A ma este a gátlástalan partizásé Budapesten: az egyik legnevesebb amerikai trap-producer és a retromodernizált italodiszkó holland helytartói is a városban táncoltatnak.

RL Grime

Helyszín: Akvárium Klub

Kezdés: 23:30

Belépő: 3490 Ft

Facebook esemény

A Los Angeles-i RL Grime az élő bizonyíték arra, hogy a trapet is lehet igényesen, sőt, visszafogottan (!!) tálalni, úgy, hogy a szofisztikált ritmusok élvezői is elégedettek lehetnek vele és azok is, akiknek semmi más nem számít, csak hogy záporozzanak a dropok. A kezdésig még bőven van idő meghallgatni tavalyi debütáló albumát, a Voidot, hogy aztán ha addig vonakodtunk is jegyet venni, utána azonnal a Deák tér felé induljunk


Bordello A Parigi Label Night

bcdb52ad2457c1f04428dab16c0938b2_zwsite.png

A Küss Mich és a Kreativ Kontrol egy egész label nightot szentel a modern italo és a synth-wave holland helytartóinak, vagyis a kultikus Bordello A Parigi kiadónak.

Helyszín: Toldi Klub

Kezdés: 22:00

Belépő: 1000 Ft

Facebook esemény

Hollandia a kortárs italo mekkája, egy estére azonban most Budapestre helyeződik át a székhely, jön ugyanis a Bordello A Parigi kiadó színe-java, a rengeteg néven alkotó DJ Overdose lesz itt, valamint  a retro-bordély feje, Julien Tavernier is bűnös zenei örömeit kínálja. Hazai oldalról párokban lépnek pult mögé a zsokék, Galactic Jackson Gördönnel, Maxi pedig Splatterrel áll ki.

 

 

https://recorder.blog.hu/2015/04/11/ma_este_rl_grime_es_bordello_a_parigi_label_night_budapesten
Ma este RL Grime és Bordello A Parigi Label Night Budapesten
süti beállítások módosítása