Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Klippremier: Sex Action: Szűzoltók (Ganxsta-tribute)

2015.04.02. 19:30, rerecorder

sex_a_2.jpg

Egyszer ennek is el kellett jönnie: a Ganxsta Zolee és a Kartel előtt tisztelgő, májusban érkező Ganxsta-tributelemez dalaiból minden hónapban kapunk egy friss feldolgozást, az Alma Együttes-, a Brains feat Saiid-, a Quimby-, a Junkies- és a Gypo Circus-kalapemelések után most itt van Ganxsta Zolee másik zenekarának, a Sex Actionnek a változata az egyik legmocskosabb szövegű Kartel-trekkből, a Szűzoltókból - amihez szövegvideo is készült. Ebben a csúnya szavakat udvariasan elhomályosították, a hátteret jelentő mozgóképeken viszont minden éles.

Az 1990-ben indult Sex Action volt ugye az a dirty rock zenekar, amelyben Ganxsta Zolee dobolt a kilencvenes években, aztán egy idő után irányt és nevet váltottak és Zolee a már Actionként működő formációban kezdett rappelni. A Sex Action(höz) a kétezres években tért(ek) vissza, azóta két lemezt is kiadtak, a Ganxsta-tribute projektben tehát egyfajta csavar a formáció szereplése, "ezúttal a "Döglégy fogta Döglégy" esete áll fenn". A Szűzoltók eredetileg az 1999-es, Helldorádó című harmadik Ganxsta-lemezen szerepel, és a Kartel egyik legvulgárisabb szövegezésű dala, talán elég róla annyi, hogy nem véletlenül választotta egy Sex Action nevű együttes feldolgozásra. A dalhoz készült lyric video klipben ennek megfelelő képi világ jelenik meg, bár explicit tartalom csak a szövegekben - azért a rázott női seggek száma így is kitesz pár masszív rapvideót.


GANXSTA ZOLEE-TÓL MEGKÉRDEZTÜK, HOGY WHAT THE FAQ - ÉS Ő VÁLASZOLT.


Az idén 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel ezen a héten az Action és Mátyás Attila mellett lesz látható Egerben a 3. Ikon turné keretén belül, szombaton a Gödör Kultban, jövő pénteken pedig Szombathelyen, ahol a Junkies társaságában lépnek fel. A második születésnapi nagykoncert, a Ganxsta Tribute Vol.2. című lemezbemutató pedig május 9-én lesz az Akváriumban, Facebook-esemény.

Zolee másik zenekara, a Sex Action is ünnepel, idén 25 éves a formáció, a jubileumi koncert a Barba Negrában lesz április 11-én, jövő szombaton, Facebook-esemény.

és akkor a Sex Action-féle Szűzoltók változat, khm, szövegvideója: 

MÉG TÖBB MEZTELEN SEGG ÉS CSUPASZ MIEGYMÁS: 2014 LEGNÉZETTEBB 18+-OS VIDEÓI ITT!

és a Szűzoltók eredeti Ganxsta Zolee és a Kartel-variációja 1999-ből: 

https://recorder.blog.hu/2015/04/02/18_klippremier_sex_action_szuzoltok_ganxsta-tribute
18+ Klippremier: Sex Action: Szűzoltók (Ganxsta-tribute)
süti beállítások módosítása