Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Azealia Banks szék helyett meztelen nőkre ül

2015.03.29. 12:31, subrecorder

azealia_2.jpg

Azealia Banks, a harlemi femcee összeállt volt gimnáziumi osztálytársával, a szintén rapper GypJaQ-val egy új dalra, melynek videójában a legkevésbé furcsa rész az, amikor kettejük arca egybeolvad.

Azealia Banksről akkor írtunk legutóbb, mikor végre hosszas várakozás után megjelentette első stúdiólemezét, a Broke With Expensive Taste-t, mely nem váltotta meg a femcee-világot. Azóta a botrányok a korábbiaktól eltérően nagyrészt elkerülték a rappert, mindössze akkor okozott kisebb felfordulást, amikor kiderült, hogy ő lesz az áprilisi Playboy címlaplánya, méghozzá teljesen pucéran. Ezen kívül március elején még kaptunk tőle egy webkamerát használó interaktív videót is a Wallace című számához, amelyben a saját mozgásunkkal tudtuk irányítani Banks képernyőn lévő alteregóját. Ezt a klipet Rob Soucy és Nick Ace rendezték, akikkel úgy tűnik, jól tudott együtt dolgozni az ismerten nehéz természetű Banks, ugyanis most megjelent, volt gimnáziumi osztálytársával, GypJaQ-val közös számához, a Blown Away-hez ismét őket érte fel videósnak.

A TAVALYI ÉV SEM SZÉGYENKEZHET: ÍME 2014 LEGNÉPSZERŰBB KORHATÁROS VIDEÓI.


A Blown Away kisfilmjében steril világban járunk, ahol a két előadó először csak simán oda-vissza passzolja egymásnak a sorokat, majd kémiájuk olyan szintre jut, hogy szó szerint egymásba olvad az arcuk. Innentől furcsa fordulatok következnek, GypJaQ ugyanis egy meztelen csaj által a testével tartott üveglapon kezd el egy banán formájú telefonnal szórakozni, míg Banks két, látszólag egymásban végződő nőre ül le olyan természetességgel, mintha csak otthoni szófájára kucorodna le elolvasni a legfrissebb New Yorkert. Hogy az ideges ritmusú dal csak egyszeri közreműködés köztük, vagy a jövőben lesz folytatása, nem tudni, mindenesetre Banks könnyedén lemossa benne a pályáról férfitársát, szóval nem biztos, hogy ő a legmegfelelőbb kollaboráns számára.


Azealia Banks és GypJaQ közös dala és videója:

https://recorder.blog.hu/2015/03/29/18_azealia_banks_szek_helyett_meztelen_nokre_ul
18+ Azealia Banks szék helyett meztelen nőkre ül
süti beállítások módosítása