Marina And The Diamonds, Future Islands, MØ, Foals, Interpol a Szigeten!

2015.03.19. 11:59, rerecorder

marina-and-the-diamonds-press-photo-1-charlotte-rutherford.jpg

A Sziget fesztivál idén is a már megszokott hullámokban, nagyobb csomagokban jelenti be, hogy milyen előadók lépnek fel (volt egy bejelentés az Alt-j-vel, Florence And The Machine-nel, José Gonzálezzel, The Subways-zel meg egy másik a Jungle-lel, Tyler, the Creatorrel, Ella Eyre-ral, Passengerrel) - hát most itt az eddigi leghosszabb névsor, közte örvendetes módon aktuális visszatérők és komoly nevek a Magyarországon még soha nem járt előadók mezőnyéből.

A most közölt névsorból a jelenleg legaktuálisabb előadó Marina & The Diamonds, hiszen a görög-wales-i származású brit énekes-dalszerző éppen ezen a héten jelentette meg harmadik, remek nagylemezét (interjú vele a friss Recorderben, aminek bővített változata hamarosan online  is olvasható lesz). 

A Recorder azonban még ennél is jobban örül annak, hogy végre a Future Islands nevű szintipopzenekart is láthatjuk itthon - a baltimore-i triót annyira szeretjük, hogy tavalyi albumukat az év végi listánk top 10-ébe szavaztuk, megnéztük őket, amikor a közelben, konkrétan Zágrábban játszottak és még interjút is készítettünk velük.

Örvendetes, hogy tavalyi teltházas A38-koncertje után visszatér a dán popénekes, , illetve itt lesz a VOLT-on már bizonyított Foals (interjú velük itt), meg a korábban a Szigeten is sikerrel szerepelt Interpol is (interjú velük itt). 

Az elektronikus zenei színtérről a legizgalmasabb fellépőnek SBTRKT ígérkezik, de örülhetünk soulpopos Paloma Faith és Selah Sue, a dancepopos Foxes, a brit artpopos Maccabees, és a dalszerző-énekes, William Fitzsimmons fellépésének is.

Aztán lesz még Alesso, Knife Party, Gentleman, Nervo, Dropkick Murphys, Beatsteaks, Yellow Claw, Vitalic, Dotan, Typhoon, Halestorm. További részletek a Sziget.hu oldalán.


Marina legfrissebb klipje: 


a Future Islands slágere, amely egyben a tavalyi év egyik legjobb dala is volt: 

https://recorder.blog.hu/2015/03/19/marina_and_the_diamonds_future_islands_m_foals_interpol_a_szigeten
Marina And The Diamonds, Future Islands, MØ, Foals, Interpol a Szigeten!
süti beállítások módosítása