Itt a Years & Years új slágergyanús dala, nyáron jön az első lemezük

2015.03.19. 10:23, subrecorder

yearsandyears_mikemassaro_diy_20141201_2047x1365.jpg

Hihetetlen évet fut eddig az Olly Alexander vezette elektropop formáció, a Years & Years, ők nyerték a BBC Sound Of 2015 szavazást, a King című daluk az angol eladási lista élére került, most pedig bejelentették első albumuk érkezését, és mellé kiadták következő kislemezüket is, ami minden bizonnyal hasonló sorsra fog jutni, mint az előző.

Az olyanok mellett, mint Raury vagy Shamir, a Years & Years hátrányból indult neki az év nagy befutóját általában jól meghatározó BBC Sound Of versenynek. Tavaly például Sam Smith győzelmét jól előre lehetett látni, a londoni szépfiús R&B elektropop trióét azonban nem. Azóta viszont nem okoztak csalódást senkinek, King című számuk az angol kislemezlista élén találta magát, teltház előtt játszanak az angol klubokban, és ott lesznek a nagy nyárii fesztiválokon. Természetesen akkor kell ütni vasat, amikor az forró, így most még fel sem ocsúdott a világ a Kingből, máris itt van a trió következő slágervárományos dala, a Worship, mely mellé bejelentették elő nagylemezük megjelenését is.

A Communion című album június 22-én érkezik és ha még legalább 1-2 akkora dal lesz rajta, mint a Real, a King és a most bemutatott Worship, simán a nyár legnagyobb dobása lehet, amivel meg aztán megint szintet léphet a Years & Years népszerűsége. Fiatalságuk ellenére ezek a srácok valahogy tökéletesen érzik, hogyan kell olyan popszámokat írni, melyek ugyan tele vannak érzelgős elemekkel, mégsem szégyelled a refréneket már az első hallgatás közben is teli torokból énekelni. Ilyen a Worship is, mely az eddigiek közül talán a leginkább R&B-s beütésű daluk. Sam Smith tavalyi BBC győzelme után idén már négy Grammy-t nyert, ez azért a Years & Years-et nem fenyegeti, cserébe viszont egyelőre még simán van underground hitelük is.

A Years & Years friss kislemeze, a Worship:

Címkék: years and years
https://recorder.blog.hu/2015/03/19/itt_a_years_years_uj_slagergyanus_dala_nyaron_jon_az_elso_lemezuk
Itt a Years & Years új slágergyanús dala, nyáron jön az első lemezük
süti beállítások módosítása