Klippremier! SirVive: Catch Me If You Can

2015.03.12. 15:00, rerecorder

sirvive.jpg

A dob-gitár felállású zenekarok nagyon divatosak manapság, messzebbre (The White Stripes, The Black Keys) ne is menjünk, elég csak a brit rockzenei életben a tavalyi nagy befutó Royal Bloodra, vagy az idei évben a kiemelkedő reménységek közé sorolt Slaves-re gondolni. A pécsi SirVive is ebben a felállásban zenél, bár náluk a rockos alapról csak elindul a felépítmény és az elkalandozik aztán sokfelé. Harmadik klipes daluk premierje következik.

sirvive_catchmeifyoucan.jpgMa már bármilyen közhely is, de Pécsen tényleg van valami a levegőben, Jurin Szabolcs és Schubert Máté duója 2008-ban alakult (ami kivált figyelemre méltó, hiszen még mindig nincsen húszévesek sem) a maguk által írt és hangszerelt dalokban a rockos, popos alapok mellett elkalandoznak a hiphop és az elektronikus zenék felé is, vagy mint legfrissebb szerzeményükben, a Catch Me If You Canben a jamaicai dallamok felé (a szám reggae-s lüktetése mellett rapes betétje is inkább ragga-szerű). Szóval a SirVive leginkább egy színes popzenekar szeretne lenni, ami eddigi felvételeik alapján helyt is álló, első klipes daluknál (a 2013-as rádiórockos Can't Stopnál) Puskás Péter segítette őket, abban az évben elindultak az X-Faktorban is, de nem jutottak be a Mentorházba, majd a Magneoton szerződtette a párost és a tavaly őszi Hey Girl! után itt a friss videó, ami klasszikus image-klip. A SirVive erőssége, hogy élőben a kéttagú felállás ellenére komplex élményt hagynak maguk után és ez ma este is megtapasztalható lesz az Akváriumban, ahogyan a Wellhello-turné többi állomásán is, ahol ők lesznek a vendégzenekar.


a SirVive ma este az Akváriumban lép fel, a már régóta teltházas Wellhello-koncert előzenekaraként, Facebook-eseményoldal

a Catch Me If You Can videója:


az őszi videós dal, a Hey Girl!

https://recorder.blog.hu/2015/03/12/klippremier_sirvive_catch_me_if_you_can
Klippremier! SirVive: Catch Me If You Can
süti beállítások módosítása