Ma este Cult Of Youth és I Am Waiting For You Last Summer Budapesten

2015.03.10. 10:18, subrecorder

cult_of_youth.jpg

Posztpunk, neofolk és indusztriális punk, sokszor egyetlen dalon belül – ezt nyújtja Sean Ragon zenekara, a Cult Of Youth, melynek lemezei nem könnyed délutáni hallgatnivalók, de ha egyszer elkapnak, nehéz tőlük szabadulni.

Cult of Youth, derTANZ, Padkarosda

Helyszín: Roham Bár

Kezdés: 20:00

Belépő: 1000 Ft

Facebook esemény

2007-ben Sean Ragon egyedül kezdett neki a Cult Of Youth-nak, egy egyszerű akusztikus gitárral. Aztán az évek során folyamatosan gyűjtötte maga köré az embereket (mind a színpadon, mind a közönségben), szépen lassan a projekt nevéhez méltóan kult követői tábort alakítva ki maga köré. Ezalatt a folkos gyökereitől is egyre inkább eltávolodott, indusztriális és posztpunk elemeket bevezetve az eleve sem egyszerű zenéjébe. A tavaly megjelent Final Days-szel azonban mintha egy fokkal az elérhetőség és a könnyebb megérthetőség felé fordult, ennél kézenfekvőbb ismerkedési anyagot nem is találhatnánk. Ezért is nagyszerű alkalom most látni őket, egyfajta köztes időszakban, még nem felrobbanva, de már messze nem megközelíthetetlenként. Előttük a hazai derTANZ és Padkarosda játszik majd.

 


I Am Waiting For You Last Summer

iwfyls.jpg

Nincs hónap posztrock nélkül Magyarországon, márciusban az orosz utánpótlás mutatkozik be, az I Am Waiting For You Last Summer személyében. 

Helyszín: A38

Kezdés: 20:00

Belépő: 1000 / 1500 Ft

Facebook esemény

Az IAWFYLS pont olyan elnevezésű zenekar, amit biztosan soha nem hallgatnánk meg csak a nevük alapján - . tucat-metalcore együttesek százai bánják, hogy nem nekik jutott eszükbe. Viszont ha csak a nevük miatt passzolnánk a space rock kollektívát, egy remek posztrock zenekarból maradnánk ki ki, amely ráadásul pofátlanul fiatalok is. Epikus gitárszólók, indietronica, fekete lyukként magukba szippantó dalok, teljes elszállás és betekintés az emberiség sci-fi jövőjébe. Az oroszok már tényleg az űrben vannak!





https://recorder.blog.hu/2015/03/10/ma_este_cult_of_youth_es_i_am_waiting_for_you_last_summer_budapesten
Ma este Cult Of Youth és I Am Waiting For You Last Summer Budapesten
süti beállítások módosítása