Madonna: Rebel Heart. Az Universal Music lemezajánlója.

2015.03.09. 12:59, Recorder.hu

madonna_cover_650.jpg(X) A pop királynője címet nem véletlenül vívta ki magának Madonna, hiszen évtizedek óta hoz újabb és újabb üde színfoltot a könnyűzenei palettára. Nincs ez másképp az énekesnő tizenharmadik stúdiólemezével sem, a ma megjelent Rebel Hearton ugyanis egy olyan oldalát tárja a világ elé az 56 éves díva, amit eddig még sohasem láttunk. Saját bevallása szerint is ezúttal két teljesen különböző énje vív csatát: a lázadó és a romantikus. Ez a kettősség pedig már a lemez címében is tükröződik, és az album elejétől a végéig érződik: pont ettől válik annyira izgalmassá ez az anyag.

A folyamatosan megújulni képes Madonna új albumával már most történelmet írt. A Living For Love című klipes dala ugyanis már a 44-edik No. 1. slágere a Dance Club Songs-listán, ezt a számot a Billboard történetében pedig rajta kívül eddig mindössze George Strait, a country királya érte el.

A People magazin szerint a Rebel Heart Madonna legjobb albuma az elmúlt évtizedből. Ehhez persze hozzájárult az is, hogy olyan producerek voltak segítségére, mint Diplo vagy Kanye West. Madge nem bízta a véletlenre a vendégelőadók névsorát sem, hiszen a lemezen egy igazi kúl-osztagot sorakoztatott fel maga mellett, melyben helyet kapott Nicki Minaj, Nas, Chance The Rapper vagy éppen a bokszoló Mike Tyson.

A kiszivárogtatási botrányok után december 20-án bejelentés nélkül jelent meg hivatalosan is 6 új Madonna-dal, amik pont arra voltak jók, hogy elhúzzák a mézesmadzagot a rajongók előtt, és ha lehet fokozni, még jobban várja a világ Madonna új lemezét. A Grammy- és BRIT Awards-gálán is hatalmas sikerrel fellépő művésznő a Rebel Heart albummal egy újabb ékkövet helyezhet a már amúgy is pompás koronájára.

Letölthető:

iTunes: http://bit.ly/1D1cVp8

Meghallgatható:

Spotify: http://spoti.fi/18udNH9

CD-n megvásárolható:

Media Markt: http://bit.ly/1FyU5VP

Shopline: http://bit.ly/1x8eHQ3

 

Íme, az új Madonna-album:

https://recorder.blog.hu/2015/03/09/madonna_rebel_heart_az_universal_music_lemezajanloja
Madonna: Rebel Heart. Az Universal Music lemezajánlója.
süti beállítások módosítása