Itt a Cseh Tamás Program: Backstage workshop.

2015.02.18. 15:00, Recorder.hu

cstp_6_650.jpg

Cseh Tamás Program zenei menedzsment workshop január végén indult sorozata, a Backstage most pénteken már a második képzését tartja a Design Terminálban. A február 20-ai esemény résztvevőinek izgalmas névsora és a beszélgetések témái a cikk végén olvashatók.

Az ingyenes rendezvény első napján Krucsainé Herter Anikó, a Nemzeti Kulturális Alap főigazgatója NKA-pályázatokkal kapcsolatos praktikumokról beszélt a résztvevőknek, majd Morcz Fruzsina, a Zeneipari Hivatal vezetője mesélt a zeneipari szakmákról és összefonódásaikról. Az előadásokból és beszélgetésekből álló programblokkok sorában a harmadik a hazai zenei élet ikonikus szereplőit kívánja felvonultatni. Első alkalommal Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál atyja volt a vendég, aki természetesen nemcsak a fesztiválról beszélt.

A hallgatók soraiban kezdő zenekarok, a CSTP által támogatott klubok és helyi médiumok képviselői mellett a programmentorok is feltűntek. Mivel a workshopon való részvétel csupán regisztrációhoz kötött, olyan érdeklődők is szép számmal jelen voltak, akik nem kötődnek egyelőre semelyik alprogramhoz.

A következő CSTP Backstage képzés február 20-án lesz a Design Terminál konferenciatermében. A meghívott vendégek: Horváth Gergely a most alakuló Petőfi TV-től, Tóth Péter Benjámin, az Artisjus kommunikációs igazgatója, és a Majdnem Híres Rocksuli alapítói az Ivan & the Parazol zenekarral, akik a magyar előadók külföldi lehetőségeiről beszélgetnek. Jelentkezni a level@csehtamasprogram.hu emailcímen lehet, a férőhelyek erejéig.

A programmal kapcsolatos legfontosabb információk megtalálhatóak a www.csehtamasprogram.hu oldalon.

A képen Gerendai Károly Bajnai Zsolttal beszélget a Cseh Tamás Program Backstage workshopjának első rendezvényén (fotó: Vargha Miklós).

Cikksorozatunk a Cseh Tamás Program együttműködésével készült.

https://recorder.blog.hu/2015/02/18/itt_a_cseh_tamas_program_backstage_workshop
Itt a Cseh Tamás Program: Backstage workshop.
süti beállítások módosítása