Mivel kiszivárgott, így iTunes-on kiadta - előbb jött a márciusra ígért Björk-lemez

2015.01.21. 14:18, rerecorder

bjork_4.jpg

Mivel a hétvégén kiszivárgott Björk márciusra ígért új albuma, ezért az énekesnő (alighanem menedzsmentjével közösen) úgy döntött, hogy iTunes-on máris elérhetővé, azaz megvásárolhatóvá teszi az albumot.

Nem szokatlan húzás ez a lemezek kiszivárogtatásának korában, mondhatni bevett gyakorlat, kármentés, hogy az ingyen utolérhető, keringő lemezanyagnak legyen alternatív, pénzért megvehető verziója, mégha ez keresztül is húzza a promóciós felépítményt. Sajnos Björk is így járt most, így aki iTuneson keresztül hallgat és vásárol zenét, annak elérhetővé tette a lemezt, a fizikai kiadványok a tervezett márciusi időpontban érkeznek majd (arról, hogy iTunes-on kívül hogyan lehet online meghallgatni, megvenni az albumot, még nincs hír).


BJÖRK TÍZ ARCA.

A lemezről egy Facebook-üzenetben értesítette rajongóit az énekesnő, így legalább annyival többet megtudhattunk az anyagról, hogy egy szakítás dalokban való feldolgozása a Vulnicura és hogy az egy szerzeményben Antony is közreműködik. (Björk amúgy 2000 és 2013 között járt Matthew Barney amerikai szobrász-fotós-filmes művésszel, akitől 2002-ben született egy lánya.)

 

Címkék: björk
https://recorder.blog.hu/2015/01/21/mivel_kiszivargott_igy_itunes-on_kiadta_elobb_jott_a_marciusra_igert_bjork-lemez
Mivel kiszivárgott, így iTunes-on kiadta - előbb jött a márciusra ígért Björk-lemez
süti beállítások módosítása