Márciusban jön Action Bronson új lemeze, addig is itt van egy laza dal róla

2015.01.09. 10:35, subrecorder

action-bronson.png

Lassan mi sem tudjuk már követni, hogy Action Bronson hol jár éppen a karrierjében, a New York-i rappernél ugyanis teljesen egybeforrnak a mixtape-ek, az EP-k és a teljes stúdióalbumok. Mindegyikből van neki jó pár, most mégis azt állítja, hogy a március 24-én érkező Mr. Wonderful lesz a valódi debütálása.

Action Bronson nem csak New York, hanem az egész hiphopszcéna egyik legegyedibb, legszerethetőbb figurája, folyamatosan remek anyagokat ad ki, simán képes egész albumokon keresztül rappelni a kajáról, és még saját "főzőműsora" is van, ami a Fuck, That's Delicious címre hallgat. A nagydarab előadó humorérzéke elsőosztályú, dalai és videói tele vannak popkulturális utalásokkal és gegekkel, amellett, hogy ízig-vérig New York-i, az ottani hiphoptoposzok mégis messze állnak tőle. Eddigi legnagyobb sikerét érdekes módon pont egy ingyenes mixtape-jével, a 2012-es Blue Chips-szel érte el, a vele való ismerkedést mi itt kezdenénk, ezen az anyagon állt össze a Bronson-formula igazán először.


BRONSON NEMRÉG SZEREPELT A NOISEY GIGANTIKUS RAPZENEI EMLÉKMŰVÉBEN IS.

A március végén érkező Mr. Wonderful viszont úgy lett beharangozva, mint az első igazi, teljes értékű Action Bronson-album, az előadó nagystúdiós, mainstream debütálása, mely menőbb lesz, mint bármi, amit eddig megjelentetett és az eddig róla kidobott dalok ezt alá is támasztják. Az Easy Rider Bronson eddigi talán legjobb száma, ráadásul elkészült hozzá a tavalyi év egyik leglazább videója is, melyben a hasonló című klasszikus film elevenedik meg, természetesen a rapperrel a főszerepben. Most itt van a második kislemez, az Actin Crazy, melynek alapját Noah "40" Shebib, Drake házi beatmakere rakta össze és pont annyira epikus, mint azt a producertől megszokhattuk. A single borítóján pedig Bronson egy lézert lövő cápa hátán hódítja meg a világűrt, mert hát mi mást is tenne. A Mr. Wonderful tehát március 24-én jelenik meg a Vice gondozásában, vendégként szerepel majd rajta Chance The Rapper és Mark Ronson is.


Action Bronson új kislemezes dala, az Actin Crazy:


ezt a borítót érdemes nagyban is jól megnézni:

1420659457unnamed_7_.jpg


az Easy Rider nagyszerű videója:

Címkék: action bronson
https://recorder.blog.hu/2015/01/09/marciusban_jon_action_bronson_uj_lemeze_addig_is_itt_van_egy_laza_dal_rola
Márciusban jön Action Bronson új lemeze, addig is itt van egy laza dal róla
süti beállítások módosítása