Márciusban jön az új Prodigy-lemez

2015.01.07. 10:07, subrecorder

the-prodigy-500242783.jpg

Liam Howlett régóta ígérgeti a hatodik Prodigy-albumot, az első pletykák 2012-ben érkeztek róla, és azóta is minden évben legalább egyszer felröppen valami hír a megjelenésről. Most végre biztosra mondhatjuk: március 30-án érkezik a lemez, amely a The Day Is My Enemy címre fog hallgatni.

Legutóbb 2009-ben hallhattunk új Prodigy-t, akkor az Invaders Must Die egy közepesen jó múltidézésre volt elég, de legalább elvette az Always Outnumbered, Never Outgunned után a szánkban maradt keserű ízt. A tavaly 20 éves, korszakos Music For The Jilted Generation évfordulóján természetesen csak még több pletyka kelt lábra a az új albumról, ami ekkor még How To Steal A Jetfighter néven futott. Nos, az ígért 2014-es megjelenés nem jött be és a cím is változott, de most végre biztossággal kijelenthetjük: március 30-án, The Day Is My Enemy címen érkezik a hatodik Prodigy.


NEMRÉG HÁROM HAZAI PRODUCERT KÉRDEZTÜNK MEG A PRODIGY MÁSODIK ALBUMÁRÓL, ANNAK 20. ÉVFORDULÓJÁRA.

Az első single, amit a napokban fog megosztani a csapat, egy Nasty című dal lesz, amit egyelőre meg tudunk mutatni, az a lemezborító, a trekklista és egy rövid kedvcsináló videó, melyben egy koncertből vágtak össze pár látványos (-an hatásvadász) jelenetet. Azt is tudjuk, hogy a lemezen szerepelni fog a lo-fi punkzenekar Sleaford Mods és a röfögős dubstepkirály Flux Pavillion is, ezek a közreműködők megerősítik azt a nyilatkozatot, melyet Howlett tett, miszerint jóval durvább lesz ez az anyag, mint a korábbiak. A Prodigy-től 2015-ben nyilván senki nem vár megváltást, egy hallgatható lemezzel mi már bőven elégedettek lennénk. Nem kell már sokáig várnia senkinek, hogy első kézből tesztelhesse.

VIDEÓBÓL IS TUD DURVÁT A PRODIGY: EZ A KORHATÁROS KLIP A LEGBOTRÁNYOSABB.

a lemez számlistája:

'The Day is My Enemy'
'Nasty'
'Rebel Radio'
'Ibiza' feat. Sleaford Mods
'Destroy'
'Wild Frontier'
'Rok-Weiler'
'Beyond the Deathray'
'Rhythm Bomb' feat. Flux Pavilion
'Roadblox'
'Get Your Fight On'
'Medicine'
'Invisible Sun'
'Wall Of Death'


A hatodik Prodigy-albumhoz készült kedvcsináló videó:


a The Day Is My Enemy rókás, 90-es éveket idéző borítója:

prodigy-art1.jpg

Címkék: the prodigy
https://recorder.blog.hu/2015/01/07/marciusban_jon_az_uj_prodigy-lemez
Márciusban jön az új Prodigy-lemez
süti beállítások módosítása