Az Amorf Lovagok 2015-ben minden hónapban kiad egy új dalt, itt az első

2015.01.07. 12:01, rerecorder

amorf.jpg

Nemcsak Jens Lekman vágott bele egy rendszeres dalmegjelentetési projektbe 2015-ben (ő minden héten kiad majd egy új számot!), de az Amorf Lovagok is így tesz, Tövisházi Ambrusék minden hónap 6-án jelentkeznek egy új felvétellel, amiben ráadásul mindig más lesz a vendég.

Az Amorf Lovagok ugyebár az Amorf Ördögök után létrehozott Tövisházi Ambrus-Tariska Szabolcs projekt, 2010-es Tócsarobbantó című, nem csak gyerekeknek szóló gyereklemezüket követően 2013-ban jelentkeztek egy önátdolgozással, 2015-ben pedig egy egész éven át kitartó projektet indítottak. 


MAGYAR GYEREKLEMEZEKRŐL, KÖZTE LOVAGOK-ANYAGRÓL IS, ITT ÍRTUNK.

Minden hónap 6-án (hogy miért pont ezen a napon, az később derül majd ki) közzétesznek egy új szerzeményt, amelyekben mindig lesz egy vendég is (legközelebb Vécsi Tibor lesz a fícsöring), illetve mindig készülnek remixek is az adott dalokból. Az első szerzemény tehát január 6-án, tegnap jelent meg, Száguldó kabinok a címe és az egykori Esti Kornél-énekes, tavaly év végétől Péterfy Bori & Love Band gitáros-énekes, Nagy István a közreműködő benne. A korábbi Amorf Lovagok (sőt még Amorf Ördögök)-szerzeményeket hangulatában bőven megidézi, de az űrdiszkós dal új irányok felé is mutat. Elsőre Hataah és tshabee készített remixeket a dalból, a borító Csáki László munkája.

a Száguldó kabinok című friss, igen klassz Amorf Lovagok-dal: 


az alaposan megszabdalt Hataah remix: 


és a bővérű breakbeates tshabee remix: 

https://recorder.blog.hu/2015/01/07/az_amorf_lovagok_2015-ben_minden_honapban_kiad_egy_uj_dalt_itt_az_elso
Az Amorf Lovagok 2015-ben minden hónapban kiad egy új dalt, itt az első
süti beállítások módosítása