EP-premier! RobotDeck X Gazsi Rap Show: H2O

2014.12.04. 11:35, Frontrecorder

robotdeckgrs.jpg

Alig két hónapja jelent meg Gazsi Rap Show új albuma, és máris itt az új anyaga, egy lassan gomolygó, párás cloud rap EP, amit a képzőművész-rapper az elektronikus hiphop beatmaker RobotDeckkel közösen jegyez.

Gazsi és a ZöldRobotMajom producere fél év alatt rakták össze az anyagot utóbbi stúdiójában, a rapper a már megírt szövegeit passzította rá RobotDeck alapjaira, kivétel a Majd holnapután című szám, amiben a FaktorLaborból Zsolaa működik közre és azt a helyszínen írták együtt. Zsolaa mellett a másik vendég Tink a Mulató Aztékokból, ő a 70% vízben rappel. "A szövegek nagy része olyan, ami nem fért az új albumomra, de erősnek találtam és meg szerettem volna csinálni. Deck alapjaira pedig nagyon működtek" - mondja Gazsi. Az EP-t, ahogyan a H2O cím is árulkodik róla, a víz tematikája fogja laza keretbe, "mert az egész nagyon chilles, van benne sok tér, meg visszhang és a szövegekben is vannak vizes utalások." 

Gazsi szerint ez az eddigi legösszeszedettebb cucca, amely az S/M Digital Records gondozásában ma jelent meg, íme:

Az EP-hez Gazsi kísérő illusztrációkat is készített kézi rajzos-akvarelles-PhotoShopos technikával, a tenger alatti világot jelenítette meg a maga sajátos stílusában, sok kalózcápával. A képek egy füzetben lesznek benne, amely az EP különleges, fa pendrive-os kiadásához járul, és így együtt egy kis szütyőbe téve kerülnek majd forgalomba karácsonytól. Gazsi jóvoltából mutatunk néhányat a képekből:

grs1a.jpg


grs4a.jpg


grs3a.jpg


grs5a.jpg


https://recorder.blog.hu/2014/12/04/ep-premier_robotdeck_x_gazsi_rap_show_h2o
EP-premier! RobotDeck X Gazsi Rap Show: H2O
süti beállítások módosítása