Little Boots-szal élvezet a biznisz

2014.12.02. 10:29, subrecorder

littleboots-banner.jpg

Tegnap jelent meg Little Boots új EP-je Business Pleasure címen, mindenki kedvenc elektropop-minidívája pedig az egészet meghallgathatóvá is tette a Soundcloudon. A négyszámos anyag az énekesnő-producer popos és experimentális oldalát is megmutatja.

Victoria Hesketh jövőre jelenteti meg harmadik szólólemezét a tavalyi Nocturnes után, ezt már egy ideje tudjuk, amint azt is, hogy előtte egy EP-vel kívánja felfokozni a várakozásokat. Ez az EP most megérkezett és a blackpooli elektronikus zenei mindenes rajongói, vagy akiknek csak simán tetszett az előző albuma, nem is csalódhatnak a Business Pleasure-ben. Aki folyamatosan követi Kiscsizmát, annak ugyan csak a címadó dal lehet újdonság, mégis, így egyben az igazi ez a négy szerzemény, így állnak össze egy organikus egésszé. A magabiztosság úgy sugárzik az egészből, mint még egyetlen Little Boots-anyagból sem, nem véletlenül nyilatkozott így a szerző: "Életemben először úgy vagyok, hogy tökéletesen irányítani tudom a karrieremet, mind a kreatív, mind a logisztikai ügyekben, ez pedig hihetetlenül felszabadító és izgalmas. Nemrég írtam egy cikket a The Times-ba a popzenei tapasztalataimról és arról, hogy hogyan sikerült saját kiadót alapítanom, a fogadtatás pedig minden reményemet felülmúlta. Nagyon inspiráló most erős, fiatal nőnek lenni."


KÉT ÉVE, ITTJÁRTAKOR KÉSZÍTETTÜNK INTERJÚT LITTLE BOOTSSZAL.

Hesketh a Business Pleasure-ön olyanokkal dolgozott együtt, mint Com TruiseChris Carmouche (az Outkast producere) és Jas Shaw, a Simian Mobile Disco tagja. A névsorból talán kiderülhet, hogy az énekesnő popos kirándulási után ez az EP most ismét a korai elektronikusabb vizekre evez, de már benne van minden mainstream-beli tapasztalata is. A nyitó Taste It nagyszerű alternatív popszám, a Heroine diszkósan lüktet, a címadó dal szintén tele van retróérzéssel, a záró Pretty Tough-ba pedig még némi keleties világzenei hatások is befértek. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor is jelenik meg Little Boots új lemeze, de ez a négy szerzemény addig is remek, hosszú szórakozást nyújt, hiszen Hesketh most is tartotta magát ahhoz a jó szokásához, hogy minden dalában elrejt rengeteg apróságot, amiket élmény felfedezni. Hajrá!


Little Boots új EP-je, a Business Pleasure:


a Taste It videója:

https://recorder.blog.hu/2014/12/02/little_boots_szal_elvezet_a_biznisz
Little Boots-szal élvezet a biznisz
süti beállítások módosítása