Ma este Kitsuné Club Night a Nomuriban és Rampa a Toldi Klubban

2014.11.29. 11:39, subrecorder

two door cinema club.jpeg

Először lesz hazánkban Kitsuné Club Night, a francia-japán divatmárka és zenei kiadó világot bejáró bulisorozata. Ennek keretében dj-szettet játszik a Two Door Cinema Club és fellép Anoraak is.

Two Door Cinema Club DJ setAnoraak

Helyszín: Nomuri

Kezdés: 22:00

Belépő: 2500 Ft

Facebook esemény

A Kitsuné márkát egy japán és egy francia úriember alapította a 2000-es évek elején, előbbi korábban a Daft Punk menedzsere és art directora is volt. Azóta ruháikban lekapták többek közt JAY Z-t is, zeneileg pedig olyan nagy előadókkal kollaboráltak, mint a Bloc Party, a Simian Mobile Disco, vagy éppen Boys Noize. A divat és a zene egymáshoz közelebb vitele a célja a Kitsuné Club Nightoknak is, melynek volt már állomása Los Angelesben, New Yorkban, Moszkvában, Tokióban, és most először Budapestre is eljutnak. Az este folyamán fellép a Two Door Cinema Club énekese és billentyűse, akik az általunk is kedvelt indiezenekar slágereit is lejátsszák nekünk, utánuk pedig teljes live felállásban zenél majd a 80-as éveket megidéző francia elektropopper/producer Anoraak.

 


Rampa

artist_rampa_800.jpg

Remek ötlet volt a Hi!Fly brigádtól, hogy sorban vendégül látják a Keinemusik kiadó istápoltjait, hiszen a berlini istálló egyedi hangzást képvisel a house-on belül. Kezdésként az egyik alapító, Rampa érkezik.

Helyszín: Toldi Klub

Kezdés: 23:00

Belépő: 2000 Ft

Facebook esemény

Rampa zenei inspirációi igen sokrétűek, a hiphopon át a punkrockig mindenben otthon van emberünk, és ezek a hatások sokszor vissza is köszönnek technójában. Kollaborációk végtelen sorával büszkélkedhet, közös albumot készített a  Hercules & Love Affair tagjával és Keinemusikos társaival (&MEAdam PortMonja) is rendszeresen összeáll, Re.You-nak, Terranovának és Sante-nak pedig remixeket gyártott. Ha éppen otthon unatkozik (?), akkor effekt modulokat fejleszt, esténként pedig általában megtaláljuk valamelyik berlini klubban, akár a Pioneerek mögött, akár a tánctéren. Nem lehetett könnyű leszervezni egy ilyen elfoglalt arcot, ez csak duplán okot ad arra, hogy megnézzük, miért is van érte oda fél Európa.

 

https://recorder.blog.hu/2014/11/29/ma_este_kitsune_club_night_a_nomuriban_es_rampa_a_toldi_klubban
Ma este Kitsuné Club Night a Nomuriban és Rampa a Toldi Klubban
süti beállítások módosítása