A Recorder bemutatja: TR/ST - alakul a jövő évi koncertprogram!

2014.11.21. 12:09, rerecorder

trust.jpg

Van egy jó hírünk: jövőre Budapestre jön a kanadai elektropopformáció, a TR/ST (korábban: Trust)! Sőt, nemcsak, hogy jön, de a Recorder prezentálásában érkezik a 2015-ös első Recorder lapszám, a REC029 megjelenési partijára február 5-én a Dürer Kertbe!

A 2015-ös év első Recorder presents eseménye egyben a jövő évi első lapszám, a REC029 lapmegjelenési bulija is lesz és persze egy szuper koncert, amelyen a torontói Trust lép fel, az ugyanis nemcsak lemezen élőben is elsőrangú (bárki tanúsíthatja, aki velünk együtt látta már).

TR/ST

Helyszín: Dürer Kert

Kezdés: 2015. február 5., csütörtök 19:00

Belépő: elővételben: 3200 Ft (jegyelővétel: november 24-től) / helyszínen: 3900 Ft

Facebook-eseményoldal


Grimes, a Crystal Castles vagy a Purity Ring mellett a kanadai elektropop-színtér egyik különleges előadója Robert Alfons is, aki már négy éve indította az egyre nagyobb közönségsikereket elérő TR/ST (Trust) nevű produkcióját. A kezdetben még az Austra-dobos Maya Postepskit is a kötelékeiben tudó, az elektronikát inkább sötétebb, morózusabb módon tolmácsoló projekt nagyobb akadály nélkül járta ki a független zene szamárlétráját a Sacred Bones kiadónál megjelent anyagoktól kezdve a SXSW fesztiválon való fellépésekig, hogy aztán 2014-es második, Joyland című darkwave-et, szintipopot és EDM-et magába sűrítő munkájával már egy minden ízében kiforrott egyszemélyes alakulatként döngölje földbe kalapácsszerű ritmusaival hallgatóit.


a Trust remek idei lemeze, a Joyland teljes egészében: 


a Capitol klipje: 

https://recorder.blog.hu/2014/11/21/a_recorder_bemutatja_trst_alakul_a_jovo_evi_koncertprogram
A Recorder bemutatja: TR/ST - alakul a jövő évi koncertprogram!
süti beállítások módosítása