Panelpop a nyolcadikról

2014.11.12. 15:53, Frontrecorder

fish.jpg

(X) A legelső tervekhez képest végül egészen más koncepció valósult meg a Fish! zenekar Nyomot hagy című számának klipforgatásán, de megérte sokáig gondolkozni a szinopszison.

"A tavaly megjelent Konzervzene lemez egyik legérdekesebb dala, szövegben és zenében is egy kissé rendhagyó, komolyabb hangvételű dal, Fish!-mércével mérve legalábbis... Sok Gaslight Anthem-, Hot Water Music- és Bad Religion- vagy éppen Offspring-lemezt hallgattunk a felvételek környékén és előbukkantak a hasonló punkrock hatások, innen a tempók, az óóózós vokálok és a kissé érzelmesebb szöveg. A klip így nem a tőlünk megszokott viccelődős vonalat viszi tovább, inkább egy, a hangulathoz passzoló akciófilmecske, gyönyörű képekkel és helyszínekkel, többek között a lépcsőházzal, ahol felnőttem. A főszereplőnknek pedig innen is köszi, alvás nélkül tekert két napig egyfolytában, szerintem azóta alszik" - mondta a klipről Kovács Krisztián, a zenekar frontembere.

A film a Magyar Suzuki Zrt. megbízásból készült, a hat Márka Művek gondozásában és a Filmservice értő kezei munkájaként. A klip rendezője Tokay Péter volt a Pixel Filmtől. 

https://recorder.blog.hu/2014/11/12/panelpop_a_nyolcadikrol
Panelpop a nyolcadikról
süti beállítások módosítása